Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este în pericol!” Adi Mutu, OUT de la CFR Cluj?! Eşecul ruşinos de la Hunedoara l-ar putea demite pe ”Briliant”. Panduru: ”Băi, analizează lucrurile!”

”Este în pericol!” Adi Mutu, OUT de la CFR Cluj?! Eşecul ruşinos de la Hunedoara l-ar putea demite pe ”Briliant”. Panduru: ”Băi, analizează lucrurile!”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a fost zdrobită de Corvinul Hunedoara în sferturile Cupei României, scor 0-4, iar trupa lui Adi Mutu a ratat unul dintre obiectivele care îi putea asigura participarea în cupele europene.

Aflată la 10 puncte în spatele liderului FCSB după două etape de play-off, CFR Cluj mai are şanse doar matematice de a ridica titlul de campioană. Parcursul slab din campionat a fost încununat cu eliminarea ruşinoasă din Cupa României, care i-ar putea fi ”fatală” lui Adi Mutu.

Cum va gestiona Neluţu Varga eşecul umilitor din Cupa României?

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu nu au găsit explicaţii pentru eşecul usturător suferit de CFR Cluj.

Fostul mijlocaş al ”Generaţiei de Aur” este de părere că şefii CFR-ului ar trebui să analizeze foarte bine situaţia dificilă pe care o traversează echipa, deoarece ardelenii riscă să nu participe în sezonul următor în nicio competiţie europeană.

”Se ratează un obiectiv deosebit de important. Ai pierdut Cupa României, există riscul să nu joci în cupele europene şi e o problemă serioasă asta. Cred că toţi sunt în pericol!”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

”Cam asta era echipa lor de start. Asta e echipa bună. 4-0 nu e normal să piardă nici dacă jucau în cinci oameni. Tachtsidis pare nervos, nu ştiu ce are şi joacă diferit faţă de prima lui perioadă. Dacă te trage ăla (n.r.- referitor la eliminarea lui Tachtsidis din prime repriză), îi dai una?

Şi dacă rămâi în 10 nu ai cum să ajungi aşa. Asta tot aud şi de aia se continuă aşa. Băi, analizează lucrurile să vezi că ceva este greşit!”, a adăugat Basarab Panduru.

Corvinul 4-0 CFR Cluj

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu.

Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în ultimul minut, 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Afla mai multe despre: cfr clujcorvinul hunedoaracupa românieiadrian mutubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare