Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este Miţă Iosif alegerea corectă pentru Rapid? Răzvan Lucescu a dat verdictul: ”Eu am mare încredere” | EXCLUSIV

Este Miţă Iosif alegerea corectă pentru Rapid? Răzvan Lucescu a dat verdictul: ”Eu am mare încredere” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, Răzvan Lucescu a abordat mai multe subiecte, printre care şi promovarea echipei iubite, Rapid.

Multe lucruri s-au schimbat de la a doua plecare a lui Răzvan Lucescu de la Rapid, în urmă cu 10 ani. Dacă antrenorul a ajuns să ridice trofee importante în Grecia şi Arabia Saudită, clubul a luat-o în direcţia complet opusă şi s-a desfiinţat, înainte de a fi reformat în a divizia a cincea.

Iar acum, după o absenţă de şase ani, Rapid a reuşit să revină unde îi este locul, în Liga 1. După mai multe încercări, giuleştenii au reuşit în sfârşit să promoveze, sub conducerea lui Miţă Iosif. Tehnicianul a ghidat echipa spre locul doi în divizia secundă şi a obţinut astfel accederea directă în Liga 1, fără a fi nevoia de a disputa un baraj.

Este Mihai Iosif alegerea corectă pentru Rapid?

Parcursul bun al echipei l-a impresionat pe Răzvan Lucescu, care a dezvăluit că este de părere că Iosif ar trebui să continue pe banca giuleşteană. Fost antrenor al Rapidului, Lucescu a câştigat două Cupe cu formaţia, în 2006 şi 2007, pe când George Copos era patron.

”Eu am mare îndredere în Daniel Niculae, sper că va face treabă foarte bună acolo, are personalitate. E un tip cu pasiune, cu personalitate, ştie să se ducă către echipă. ştie că trebuie să ia decizii importante.

Nico mi-a spus foarte clar: 'omul ăsta (n.r Mihai Iosif) ne-a promovat. Merită şansa să urce cu această echipă în prima divizie. Trebuie să îi dau şansa'. A judecat corect”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifrăzvan lucescurapid liga 1 

viewscnt
Articole similare