Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este obişnuit să ofere spectacol”. Reacţia scoţienilor după ce Ianis Hagi şi-a cerut iubita în căsătorie

”Este obişnuit să ofere spectacol”. Reacţia scoţienilor după ce Ianis Hagi şi-a cerut iubita în căsătorie
Comentarii

Lui Ianis Hagi îi merge bine atât pe teren, cât şi în afara lui. Mijlocaşul lui Rangers şi-a cerut iubita de soţie la Paris, iar o imagine cu momentul a fost publicată de Elena Tănase, viitoarea sa soţie.

Fiul lui Gică Hagi şi-a recăpătat încrederea în fotbal după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon peste un an. Ianis Hagi a revenit pe teren la Rangers la începutul acestui an, iar în iunie a fost la acţiunea naţionalei României pentru meciurile cu Kosovo, 0-0, şi Elveţia, 2-2, din preliminariile EURO 2024. 

La câteva zile după ce a fost titular la Lucerna, Ianis Hagi (24 de ani) i-a făcut o surpriză iubitei sale, Elena Tănase (24 de ani). 

Fotbalistul lui Rangers a plecat în vacanţă la Paris, unde a cerut-o de soţie pe partenera cu care este împreună de câţiva ani. 

Ianis Hagi a ales ca momentul să se petreacă la Turnul Eiffel, într-un moment de bucurie pentru cei doi.

Presa din Scoţia a reacţionat după fericitul eveniment. 

"Este obişnuit să ofere spectacol, dar cea mai frumoasă prestaţie de până acum a fost după ce s-a lăsat în genunchi pentru a-şi cere partenera în căsătorie. Fotbalistul lui Rangers a distribuit o fotografie cu Turnul Eiffel în fundal, în timp ce a transmis mesajul 'Tu. Eu. Noi'. Hagi s-a reîntors la forma fizică completă avută înaintea accidentării de lungă durată şi este gata să confirme în pre-sezon şi să caute să-şi asigure un loc de titular în echipa lui Michael Beale", au notat cei de la Glasgowlive.

Afla mai multe despre: ianis hagicerere în căsătorienaţională românieirangers 

viewscnt
Articole similare