Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Memphis Depay a semnat cu FC Barcelona

Este oficial! Memphis Depay a semnat cu FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona l-a anunţat oficial pe olandezul Memphis Depay, care vine pe Camp Nou liber de contract, după despărţirea de Lyon.

La un an de la venirea sa pe banca Barcelonei, Ronald Koeman a reuşit să îşi asigure ţinta principală. Mamphis Depay a semnat oficial cu catalanii, liber de contract, după ce a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu formaţia franceză. Atacantul este în momentul actual la Euro cu naţionala sa, dar federaţia batavă şi-a dat acordul pentru confirmarea mutării sale.

Memphis Depay a semnat cu FC Barcelona

Depay a semnat un contract valabil pe două sezoane cu formaţia ”blaugrana” şi se va alătura lui Messi, Griezmann, Aguero şi Dembele în atacul de clasă mondială al catalanilor. Batavul ar fi fost interesat de transferul pe Camp Nou încă de la venirea lui Ronaldo Koeman pe bancă, tehnician cu care atacantul colaborase la naţională.

Astfel, Depay o părăseşte pe Lyon la patru ani după ce dusese adus de la Manchester United, pentru 16 milioane de euro. În timpul petrecut în Franţa, jucătorul de 27 de ani a făcut 178 de apariţii, în care a punctat de 76 de ori şi a oferit 55 de pase decisive.

Afla mai multe despre: fc barcelonamemphis depaytransfer depaydepay barcelona 

viewscnt
Articole similare