Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este scandalos ce s-a întâmplat!" Reacţie extrem de dură după momentul tensionat al partidei Halep - Buzărnescu! Miki, apărată de un nume important

"Este scandalos ce s-a întâmplat!" Reacţie extrem de dură după momentul tensionat al partidei Halep - Buzărnescu! Miki, apărată de un nume important

Tenis

Comentarii

Partida dintre Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, din turul secund al turneului de la Wimbledon, a avut parte de un moment extrem de tensionat în chiar ultimul game al partidei.

În setul decisiv, la 5-2 şi 15-0 pentru Halep, Mihaela Buzărnescu a avut un schimb dur de replici cu arbitrul partidei, după o decizie controversată a acestuia.

Arbitrul de linie a strigat "aut" la o lovitură a Simonei Halep, pe care ulterior Buzărnescu a trimist-o în afara terenului. Simona a cerut challenge şi reluarea a arătat că mingea nu ieşise în afara terenului, iar arbitrul a decis să-i acorde punctul. Buzărnescu a cerut însă rejucarea punctului, dar solicitarea i-a fost refuzată. Părerea unanimă e însă că Miki avea dreptate.

În apărarea sportivei din Bucureşti sare şi fratele Carolinei Wozniacki, Patrick, un cunoscut analist de tenis.



"Este scandalos ce s-a întâmplat. Cred că este o decizie teribil de proastă. Mi se pare o nebunie ca un arbitru să comită o asemenea greşeală. N-am mai văzut o asemenea decizie. Buzărnescu are dreptate sută la sută. Simona Halep nu avea nevoie de un asemenea cadou. Ar fi câştigat meciul oricum, dar arbitrul a diminuat şansele lui Buzărnescu. Ea a părut zguduită după această decizie. Chiar nu pot să înţeleg cum de i s-a dat punctul lui Halep", a spus Patrik Wozniacki la un post TV din Danemarca.
 

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua contra jucătoarei din Belarus, Victoria Azarenka, locul 40 WTA, vineri, după ora 17.00, în turul trei la Wimbledon.

Meciul este al doilea de pe terenul central după cel dintre Kevin Anderson (Africa de Sud) şi Guido Pella (Argentina), care începe la ora 15.00.

Cu Halep, jucătoarea din Belarus a jucat de patru ori, scorul fiind egal, 2-2. Românca a câştigat ultimele două partide, una pe iarbă, în 2017, în optimi, la Wimbledon, scor 7-6 (3), 6-2, şi una pe hard, în 2015, în sferturi, la US Open, scor 6-3, 4-6, 6-4. Succesele Victoriei Azarenka sunt din 2012, la Linz, scor 6-1, 6-1, şi la Doha, scor 6-3, 6-1, ambele în optimi.

Afla mai multe despre: mihaela buzarnescusimona halep 

viewscnt
Articole similare