Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este un moment deosebit". FRF a anunţat vestea cea mare despre Cupa României: "Ducem competiţia la un alt nivel"

"Este un moment deosebit". FRF a anunţat vestea cea mare despre Cupa României: "Ducem competiţia la un alt nivel"

Cupa României

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal şi Betano, parte a Kaizen Gaming, au prelungit parteneriatul strategic până în anul 2030, informează frf.ro.

FRF şi Betano au prelungit parteneriatul până în 2030

Potrivit sursei citate, în ultimii doi ani, FRF şi Betano şi-au unit viziunea şi experienţa pentru a dezvolta Cupa României Betano, una dintre cele mai iubite competiţii de fotbal din România.

Ca parte a colaborării, Betano s-a implicat activ în demersurile de marketing, lucrând alături de un ecosistem extins de parteneri, printre care FRF, parteneri media şi reprezentanţi ai echipelor calificate în Cupa României Betano, pentru a dezvolta campanii menite să crească vizibilitatea competiţiei şi să faciliteze interacţiunea cu fanii sportului.

„Istoricul bunei colaborări cu FRF şi perspectiva comună asupra potenţialului sportului în România ne-au oferit cele mai bune premise pentru a continua acest parteneriat, care devine astfel cea mai extinsă colaborare a noastră la nivel global. Performanţa remarcabilă înregistrată de actualul format competiţional este cea mai bună încurajare de a continua să contribuim împreună la dezvoltarea sportului pe plan local”, a declarat Julio Iglesias, CCO Kaizen Gaming.

“Este un moment deosebit, întrucât marcăm cea mai lungă prelungire de parteneriat înregistrată vreodată de către FRF – o extindere de 6 ani a colaborării noastre cu Betano pentru Cupa României. Acest nou contract, unul pe o perioadă atât de îndelungată, reflectă încrederea reciprocă dintre FRF şi Betano, dar şi recunoaşterea contribuţiei esenţiale la dezvoltarea şi promovarea fotbalului românesc. Împreună, ne propunem să ducem Cupa României Betano la un alt nivel şi să consolidăm poziţia acestei competiţii ca unul dintre cele mai importante evenimente sportive din ţara noastră. Parteneriatul nostru cu Betano nu este doar o alianţă comercială, ci un parteneriat strategic ce reflectă angajamentul nostru comun faţă de promovarea valorilor sportului. Una dintre realizările remarcabile ale acestei colaborări este efortul susţinut de Betano în ceea ce priveşte proiectele de marketing dedicate creşterii vizibilităţii şi notorietăţii Cupei României Betano”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Extinderea parteneriatului dintre Betano şi Federaţia Română de Fotbal reprezintă o dovadă puternică a angajamentului comun de a promova dezvoltarea sportului şi de a încuraja excelenţa în România.

Afla mai multe despre: cupa romaniei betanofrfrazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare