Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este un profesionist, are personalitate". Zeljko Kopic, nerăbdător să vadă noua achiziţie de la Dinamo pe teren

"Este un profesionist, are personalitate". Zeljko Kopic, nerăbdător să vadă noua achiziţie de la Dinamo pe teren
Comentarii

Dinamo Bucureşti a oficializat, miercuri, primul transfer important al campaniei de ”mercato” din iarnă. Antrenorul dinamoviştilor, Zeljko Kopic a vorbit despre Darko Velkovski, fundaşul central din Macedonia de Nord în această iarnă.

Darko Velkovski a semnat cu Dinamo!

Dinamo a anunţat, miercuri, primul transfer din această iarnă: este vorba despre un fundaş central cu 48 de selecţii pentru naţionala Macedoniei de Nord şi cu meciuri la EURO 2020, cotat la 1.800.000 de euro, conform transfermarkt.com

Antrenorul "câinilor roşii", Zeljko Kopic, a lăudat cea mai recentă achiziţie a echipei de pe locul 15 în Superliga.

“Darko este un jucător care a câştigat şapte trofee în cariera sa şi a jucat de 48 de ori pentru echipa sa naţională. Îl cunosc foarte bine din vremea când a jucat la Rijeka cu care a câştigat de două ori Cupa Croaţiei.

La 28 de ani, este în perioada ideală, de asemenea, este un mare profesionist şi un jucător de echipă cu o personalitate puternică”, a zis Kopic, potrivit iamsport.ro

“Cert este că îi va lua ceva timp să se adapteze la echipă şi să ajungă la starea optimă, dar cred că prin calitatea lui va ajuta echipa în atingerea obiectivelor stabilite. Sunt foarte mulţumit de semnarea lui la Dinamo”, a continuat antrenorul lui Dinamo.

Basarab Panduru a vorbit despre noul fundaş central al dinamoviştilor şi a ridicat câteva semne de întrebare legate de numărul de meciuri jucate în ultimele sezoane de internaţionalul nord-macedonean.

 ”Aşa am zis şi eu, că e supersuficient. Vine de la Etiffaq. Cred că ultimul meci îl are prin iunie. Uitându-mă pe meciuri văd la Rijeka are 30 de meciuri. După care, când m-am dus în urmă, am mai văzut într-un singur an cu 29 de meciuri. După care, văd numai 5-7-10. Habar n-am ce a fost, cum a fost.

Spun că e un jucător de 28 de ani care are în doi ani de zile 30 de meciuri. Practic, toată viaţa lui n-a jucat, prinde anul acela la Rijeka, la 26-27 de ani, iar apoi s-a dus la Ettifaq.

Probabil că poate să o ajute. Nu e un jucător care a venit din liga 7000, cum se întâmplă la noi de obicei”, a declarat Basarab Panduru, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestizeljko kopicdarko velkovski 

viewscnt
Articole similare