Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este unul dintre cei mai prost plătiţi jucători din Premier League, dar a acceptat să îşi doneze salariul. Gest superb al fotbalistului

Este unul dintre cei mai prost plătiţi jucători din Premier League, dar a acceptat să îşi doneze salariul. Gest superb al fotbalistului

Premier League

Comentarii

Matthew Longstaff (20 de ani) este unul dintre tinerele talente pe care le propune Premier League, însă până să ajungă să fie transferat pe bani mulţi, fotbalistul lui Newcastle are unul dintre cele mai mici salarii din campionatul englez.

Cu toate că Longstaff, internaţional de tineret englez, încasează doar 850 de lire sterline pe săptămână, ceea îl face unul dintre cei mai prosti plătiţi jucători din Premier League, el a acceptat să doneze 30% din salariu către sistemul de asistenţă medicală de stat în Regatul Unit.

Tânărul mijlocaş defensiv născut la Rotherham este un produs al academiei lui Newcastle şi deja a intrat pe radarul unor cluburi extrem de importante. Vara trecută Manchester United a făcut o ofertă pentru el, însă "coţofenele" au cerut de două ori suma oferită de United. 

Cotat la 3,6 milioane de euro, Longstaff a jucat 13 meciuri în actualul sezon, reuşind să marcheze trei goluri. 

Afla mai multe despre: longstaffnewcastlepremier league 

viewscnt
Articole similare