Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eu aşa îl ştiu. Ce treabă să aibă el!?. Prima reacţie după ce Daniel Niculae a fost ridicat de mascaţi! | EXCLUSIV

"Eu aşa îl ştiu. Ce treabă să aibă el!?. Prima reacţie după ce Daniel Niculae a fost ridicat de mascaţi! | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rică Răducanu (77 de ani), fostul mare portar al Rapidului, a reacţionat, joi, la vestea că Daniel Niculae, preşedintele grupării din Giuleşti, a fost ridicat de mascaţi într-un dosar cu arme şi muniţii! Răducanu îl vede nevinovat pe fostula atacant al "alb-vişiniilor".

Vestea zilei este ridicarea lui Daniel Niculae de către mascaţi într-un dosar cu arme şi muniţii, în care este anchetat. Contactat de Orange Sport pentru a reacţiona, Rică Răducanu nu crede că "Nico" este implicat în lucruri în afara legii.

Rică Răducanu: "Eu îl ştiu băiat cuminte pe Daniel Niculae. Ce treabă să aibă cu arme!?"

Fostul mare portar al Rapidului, Rică Răducanu, a vorbit despre subiectul sensibil în privinţa lui Daniel Niculae şi a spus că îl cunoaşte pe "Nico" drept un "băiat cuminte" şi că "ar fi culmea" să se întâmple ceva rău la Rapid, după ce clubul abia s-a aşezat pe traseul ideal spre succes.

"Eu îl ştiu pe Daniel Niculae băiat cuminte, ce treabă să aibă cu arme, în România, unde totul este strict? Nu prea cred eu în chestiile astea. Asta ar fi culmea, după ce ne-am aşezat şi noi cât de cât, să avem aşa ceva. Dar nu prea cred! Însă, ei ştiu mai bine care e treaba", a spus Rică Răducanu, pentru Orange Sport.

Daniel Niculae a fost ridicat, joi dimineaţa, de mascaţi într-un dosar în care va fi cercetat pentru trafic de arme şi muniţii, conform AS. Patronul Rapidului, Dan Şucu, a confirmat problemele pe care fostul atacant din Giuleşti le are în momentul de faţă.

„Are legătură cu arme, muniţii, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă.”, a spus Dan Şucu, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: daniel niculaerica raducanurapiddosarmascatiarmemunitii 

viewscnt
Articole similare