Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eu nu-i pot învăţa pe oameni!". A venit replica dinspre FCSB pentru Mandorlini. MM Stoica a vorbit şi despre Stadionul Steaua: "Nu sunt ipocrit. Nu am simţit nimic"

"Eu nu-i pot învăţa pe oameni!". A venit replica dinspre FCSB pentru Mandorlini. MM Stoica a vorbit şi despre Stadionul Steaua: "Nu sunt ipocrit. Nu am simţit nimic"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat declaraţia lui Andrea Mandorlini referitoare la fazele de arbitraj, din FCSB - CFR Cluj, 1-0, în Superliga, pe Stadionul Steaua.

Mihai Stoica i-a răspuns lui Andrea Mandorlini

FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a Superligii, însă importantă pentru bucureşteni a fost revenirea în Ghencea, după opt ani de pauză. 

Meciul a avut şi două faze delicate de arbitraj. Prima, când mingea l-a atins în mână pe Dawa, ca mai apoi FCSB să primească penalty la o intrare asupra lui Compagno, fază care a şi adus victoria. Deciziile centralului Marcel Bîrsan l-au indignat pe Andrea Mandorlini, dar reacţia antrenorului de la CFR Cluj a fost contrată de Mihai Stoica. 

"Nu pot spune decât ce prevede regulamentul şi o ştim cu toţii. Când balonul loveşte o altă parte a corpului înainte de a lovi mâna, nu este henţ. Cine nu ştie regulamentul, nu ştie regulamentul. Eu nu-i pot învăţa pe oameni regulamentul, indiferent că sunt antrenori, oficiali, jucători, medici, maseuri. Nu e henţ la Dawa, pentru că-i vine mingea din picior în mână. Dacă îi venea din mână în picior, atunci era henţ.

La Compagno e penalty clar, că e o neglijenţă a lui Cvek şi se sancţionează, e contact. VAR a făcut de multe ori dreptate, dar când un arbitru n-a judecat bine o fază şi a intervenit VAR şi a schimbat decizia, atunci e o bilă neagră pentru arbitru. De data asta Bîrsan are două bile albe, a condus meciul excepţional şi fazele sunt grele amândouă. Noi primim informări o dată la şase luni de la UEFA şi vorbesc strict pe regulament acum", a spus expertul Orange Sport. 

De asemenea, Mihai Stoica a comentat din informaţia conform căreia cei de la CFR Cluj au reclamat faptul că un reprezentant FCSB a pus presiune pe centralul Bîrsan, la pauza meciului din Ghencea: "Am fost acolo şi nu e adevărat absolut deloc. Eram acolo". 

Reacţia conducătorului de la FCSB a fost completată de intervenţia comentatorului partidei, Emil Grădinescu, aflat în platoul emisiunii Sport Report: "Eu i-am dat mesaj lui Bîrsan şi mi-a spus că nici vorbă de aşa ceva, am mesajele în telefon". 

Mihai Stoica, impresii despre Stadionul Steaua, după FCSB - CFR Cluj

"Cum am mai spus-o, nu mai are nicio legătură cu Ghencea vechi, nici măcar când ieşi pe afară. Niciun pic de nostalgie, niciun sentiment. Mi-e dor să văd treptele alea coşcovite din Ghencea, că au fost rezultatele, dar acum nu mai are nicio legătură. 

Eu am fost inert. Întâi m-am gândit să nu fie incidente, am fost foarte speriat de treaba asta, că erau multe ameninţări, tot felul de zvonuri că s-au operat reţineri, că s-au găsit, încercat... Ştiu doar ce am văzut cu toţii că a fost totul perfect, o organizare perfectă, toată lumea merită felicitată. 

Pur şi simplu reprezintă o victorie că am contribuit la cea mai bună organizare a unui meci din istoria fotbalului românesc. 

Pentru noi, Ghencea nu mai e Ghencea, e doar acelaşi cartier. Nu sunt ipocrit. Nu am simţit nimic. Chiar şi atunci când se construia stadionul şi treceam pe acolo nu simţeam nimic, Ghencea murise pentru mine când s-a demolat stadionul", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport, despre FCSB - CFR Cluj, 1-0

Afla mai multe despre: mihai stoicamm stoica fcsbandrea mandorlinifcsb cfr clujfcsb stadion steaua 

viewscnt
Articole similare