Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eu nu sunt afectat, sunt plătit să joc!". Fotbalistul de la FCSB care nu "plânge" după Edi Iordănescu

"Eu nu sunt afectat, sunt plătit să joc!". Fotbalistul de la FCSB care nu "plânge" după Edi Iordănescu

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica (19 ani), golgheterul FCSB, a reacţionat la finalul victoriei cu FC Botoşani (3-1) în care a şi marcat. Atacantul a spus că nu e afectat de plecarea lui Edi Iordănescu şi a dezvăluit ce obiectiv personal şi-a setat pentru sezonul regulat, până la intrarea în play-off.

"Eu nu sunt afectat, sunt plătit să joc!". Fotbalistul de la FCSB care nu "plânge" după Edi Iordănescu

FCSB a întors scorul cu FC Botoşani (3-1), iar Ianis Stoica a fost unul dintre marcatori. La finalul partidei, puştiul roş-albaştrilor, care e şi golgheter cu şase goluri, a reacţionat şi a vorbit despre plecarea lui Edi Iordănescu, dar şi despre obiectivul său personal setat.

Ianis Stoica a spus că nu e afectat de plecarea lui Iordănescu Jr. şi a spus că jucătorii nu trebuie să fie interesaţi de antrenorii care vin şi pleacă, ci trebuie să fie profesionişti până la capăt: "Am trăit periculos, au avut 1-0, dar în repriza a doua ne-am suit peste ei şi cred meritat am câştigat.

(n.r. - Eşti golgheterul FCSB-ului, credeai în acest lucru la începutul sezonului?) Nu, dar oarecum visam, pentru că dau sută la sută la antrenamente şi mă pregătesc cât mai bine, special ca să înscriu şi să îmi ajut echipa.

(n.r. - despre plecarea lui Edi Iordănescu) Noi suntem jucători şi trebuie să ne facem treaba indiferent de circumstanţe. Că se schimbă sau nu antrenorul, noi suntem plătiţi să jucăm şi să respectăm ce ne spune antrenorul. Nu ne interesează că a plecat sau că vine cineva, noi trebuie să fim profesionişti.

Eu nu sunt afectat. Sunt plătit să joc, joc oricât mă bagă antrenorul.

(n.r. - Care e obiectivul tau?) Să ajung la zece goluri până la intrarea în play-off", a spus Ianis Stoica, la Telekom Sport.

Ianis Stoica a marcat şase goluri şi a livrat două pase de gol în 586 de minute strânse într-un total de 14 meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile.

FCSB - FC Botoşani 3-1, în Liga 1

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

Au marcat V. Gheorghe ’78, Stoica ’86 şi Tănase ‘90+4 pentru FCSB, respectiv Braun ’24 pentru oaspeţi.

FCSB: Vlad – V. Creţu, Vinicius, Miron, Ov. Popescu – Olaru (Gheorghe ’69), Ad. Şut, Tănase – Cordea (Stoica ’69), Keşeru (Budescu ’59), Oct. Popescu (Oaidă ’90). Antrenor: Toni Petrea

FC Botoşani: E. Pap – Racoviţan, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu – Papa (Fili ’22, Tîrcoveanu ’88), Edjouma – Braun, E. Florescu , Santos (Jaja ’62) – Ongenda. Antrenor: Marius Croitoru

Cartonaşe galbene: Şut ’41 / Fili ’29, Ţigănaşu ‘90+1

Arbitri: Horia Mladinovici - Daniel Mitruţi, Cosmin Vătămanu - Bogdan Dumitrache

Observator: Adrian Vidan

În clasamentul Ligii 1, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, iar FCSB este pe locul doi, cu 34 de puncte. FC Botoşani ocupă poziţia a cincea, cu 27 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul patru, FC Rapid. Poziţia a treia este ocupată de Universitatea Craiova, care are 28 de puncte.

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsbedi iordanescureactieantrenorplecare 

viewscnt
Articole similare