Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu nu sunt Casemiro”. Mesajul categoric al lui Toni Kroos pentru Julen Lopetegui

”Eu nu sunt Casemiro”. Mesajul categoric al lui Toni Kroos pentru Julen Lopetegui

Real Madrid

Comentarii

Internaţionalul german, Toni Kroos a explicat în cadrul unei conferinţe de presă că nu îl deranjează utilizarea sa ca mijlocaş defensiv clasic. Mesajul fotbalistului de la Real Madrid este unul categoric: ”Pot să joc acolo, dar să nu devină o obişnuinţă”

Mai multe de 500 de minute fără gol marcat pentru Real Madrid, dar Toni Kroos nu este îngrijorat: ”Este o provocare să răsturnăm această situaţie. Am demonstrat ce putem face şi sunt convins că putem îndrepta lucrurile. Nu sunt preocupat, nu mă îngrijorează situaţia de acum” spune germanul.

Legat de poziţia în care e folosit de Julen Lopetegui, Kroos a simţit nevoia să sublinieze câteva aspecte importante. Germanul a fost utilizat în anumite meciuri într-o poziţie ceva mai defensivă decât era folosit de Ancelotti sau Zidane: ”Îmi place să joc şi acolo, pot juca fără probleme. Dar eu nu sunt un Casemiro” atrage atenţia Kroos, care a reacţionat şi la criticile fostului mare internaţional Michael Ballack la adresa lui Joachim Low: ”El crede că trebuia să se facă o schimbare la nivelul băncii tehnice. Poate că-şi dorea să devină antrenor, nu ştiu. Vor fi mereu astfel de opinii diferite. Eu sunt convins că Low poate găsi stimulentele necesare pentru a continua sa fie motivat la echipa naţională. Şi cred că vom redeveni o forţă în scurt timp” asigură internaţionalul german.

Afla mai multe despre: toni krooscasemiro lopeteguireal madrid 

viewscnt
Articole similare