Experiențe împreună.
You are here:

"Eu sper ca lumea să-şi dea seama că nu e de glumit cu această pandemie!" Un antrenor din Liga 1 trage un semnal de alarmă: "Stăm la întuneric, cum se spune"

"Eu sper ca lumea să-şi dea seama că nu e de glumit cu această pandemie!" Un antrenor din Liga 1 trage un semnal de alarmă: "Stăm la întuneric, cum se spune"

Liga 1

Comentarii

Leo Grozavu, tehnicianul formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe, a vorbit cu Telekom Sport despre situaţia de la echipa sa, dar şi despre actualitatea din Liga 1.

Perioada de incertidudine de la nivelul fotbalului românesc a fost comentată şi de Leo Grozavu, tehnicianul formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe, unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din Liga 1: "Nu e plăcut, dar nu avem ce face. Stăm la întuneric, cum se spune, nu avem ce face. Toată lumea e nerăbdătoare, incertitudinea asta macină pe toată lumea. Nu ştim ce, cum, când... dar nu avem ce face. Am fost foarte optimist, dar la ceea ce se întâmplă în general în societatea noastră, foarte multă lume care nu ţine cont de restricţii, automat toate celelalte se resfrâng asupra tuturor.  Sperăm ca lumea să îşi dea seama că nu e de glumit şi, la momentul terminării acestei stări de urgenţă, să ne reluăm activitatea. Şi nu vorbesc doar de fotbal, ci de întreaga societate" a mărturisit Leo Grozavu, pentru Telekom Sport.

Reducerea salariilor de la Sepsi a fost o altă temă de discuţie la care antrenorul echipei a răspuns cu promptiduine: "S-a ajuns la respectiva măsură pentru că pe undeva era normal să se ajungă atât timp cât nu se dispută competiţia, antrenamente, dar nimănui nu îi convine atunci când i se ia de bani, dar am spus, trebuie să fim solidari în asemenea momente şi să înţelegem pentru că nu avem încotro. Există acea forţă majoră, în majoritatea contractelor sunt semnate de antrenori, de jucători, şi vă daţi seama, cine nu e de acord poate după aia să ajungă la altceva, am înţeles că la FCSB s-au întâmplat asemenea lucruri şi nu sunt plăcute. Am văzut şi în Spania s-a întâmplat, şi în Germania s-a întâmplat lucrul ăsta şi nu cred că au fost probleme" a mai precizat Grozavu

viewscnt
Articole similare