Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euforic, Răzvan Burleanu a avut un mesaj şi pentru "oamenii care plâng acum", jucători mari ai naţionalei României: "Mai au timp să o facă"

Euforic, Răzvan Burleanu a avut un mesaj şi pentru "oamenii care plâng acum", jucători mari ai naţionalei României: "Mai au timp să o facă"

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a avut un mesaj şi pentru foştii componenţi ai naţionalei despre care a susţinut că "nu au solicitat niciodată să fie prezenţi" la meciurile tricolorilor.

Răzvan Burleanu susţine că nu e răzbunător! "Ei nu au solicitat niciodată să fie prezenţi. Mai au timp să o facă"

Echipa naţională, calificată la un turneu final după opt ani, a revenit la Bucureşti, duminică după amiază, şi tricoloriii au plecat la cantonamentul de la Mogoşoaia.

În conferinţa de presă organizată la aeroport, Răzvan Burleanu a luat cuvântul şi a comentat calificarea naţionalei României la EURO 2024. De asemenea, şeful FRF a vorbit despre viitorul lui Edi Iordănescu şi a abordat şi subiectul invitaţiilor. 

Nu toţi componenţii Generaţiei de Aur au primit invitaţii pentru România - Elveţia, meciul de pe Arena Naţională care i-ar putea trimite pe tricolori la EURO 2024 de pe primul loc al grupei. 

Florin Prunea, Ionuţ Lupescu sau Gică Mihali sunt cei care nu au primit invitaţii din partea FRF, conform Gazetei Sporturilor.

Răzvan Burleanu a spus că cei "care plâng acum" nu şi-au dorit cu adevărat să fie prezenţi la meciurile naţionalei României. 

„Dacă aveam un stadion de 100.000 de locuri (n.r. - pentru România - Elveţia), cu siguranţă s-ar fi umplut.  Să ştiţi că nu există niciun mare jucător de fotbal care să-şi fi dorit să fie prezent la un meci al echipei naţionale şi care să nu fi primit invitaţie.

În 2014, noi am fost iniţiatorii acestui proiect. Oamenii care plâng acum că nu au fost invitaţi sunt oameni care nu şi-au dorit niciodată să fie alături de echipa naţională. Nu au solicitat niciodată să fie prezenţi. Dacă-şi doresc, mai au timp să o facă”, a declarat Răzvan Burleanu.

Tricolorii s-au calificat la EURO 2024,  după victoria cu Israel, scor 2-1, iar marţi, vor evolua pe Arena Naţională, în ultimul meci din grupa I de calificare, cu Elveţia, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: razvan burleanuromania euro 2024invitatii romania elvetiainvitatii generatia de aur romania elvetia 

viewscnt
Articole similare