Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe a dedicat victoria din Cupa României patronului Ioan Niculae. "Sper să treacă cât mai repede peste aceste probleme de sănătate"

Eugen Neagoe a dedicat victoria din Cupa României patronului Ioan Niculae. "Sper să treacă cât mai repede peste aceste probleme de sănătate"

Fotbal

Comentarii

Astra Giurgiu a defilat, duminică, în meciul împotriva formaţiei de ligă secundă Ripensia Timişoara, în Banat, încheiat scor 5-1, într-un duel din faza "şaisprezecimilor" Cupe României.

Antrenorul fostei campioane a României, Eugen Neagoe i-a dedicat această victorie patronului Ioan Niculae, cel care este bolnav de coronavirus şi duce o luptă dură cu temutul virus. Acesta este internat la Terapie Intensivă şi medicii sunt rezervaţi în privinţa sa, după cum relatează mass-media din ţară. În plus, Eugen Neagoe sper să continue şirul victoriilor şi în Liga 1, acolo unde Astra este ultima.

"Chiar dacă a fost 1-1 la pauză cred că am început jocul foarte bine, am reuşit să marcăm, ne-am mai creat 2-3 situaţii de marca. Am fost egalaţi la singura şansă pe care au avut-o cei de la Ripensia. În afară de cele 4 goluri în priza a doua cred că am mai avut încă 4 situaţii mari, de două ori am lovit bara. Vreau să îi transmit multă sănătate patronului nostru, domnului Niculae. ÎI dedicăm victoria dumnealui, are o problemă de sănătate aşa cum ştiţi şi sperăm să treacă cât mai repede peste această situaţie. E foarte important ca şi în campionat  să obţinem victorii. Vreau să urcăm cât mai rapid în clasament", a declarat Eugen Neagoe, la finalul partidei.

Golurile Astrei din meciul cu Ripensia au fost marcate de Mattia Montini - dublă, Mihai Răduţ, Valentin Gheorghe şi Shlomi Azulay.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare