Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe a rupt tăcerea după ce-a fost dat afară de la Sepsi: "Am intrat în vacanţă mai devreme! Nu am o ofertă concretă în acest moment"

Eugen Neagoe a rupt tăcerea după ce-a fost dat afară de la Sepsi: "Am intrat în vacanţă mai devreme! Nu am o ofertă concretă în acest moment"
Comentarii

Antrenorul Eugen Neagoe, care şi-a reziliat joi contractul cu echipa de fotbal Sepsi OSK, a declarat că este mândru de ceea ce a realizat la Sfântu Gheorghe şi că, deocamdată, nu are nicio ofertă din partea altui club.

''Nu am fost supărat niciodată când am plecat de la o echipă, pentru că întotdeauna am fost foarte corect cu meseria pe care o fac şi încerc să îmi fac munca aşa cum cred eu de cuviinţă. Am reuşit lucruri frumoase cam pe la toate echipele la care am fost şi asta este cel mai important lucru pentru mine - să îmi fac meseria pe care mi-am ales-o, pe care o fac cu mare plăcere, cu devotament şi atunci vin şi rezultatele.

Nu ştiu dacă este bine sau rău momentul când pleci de la o echipă, doar timpul va demonstra. Şi de la Iaşi am plecat după 15 jocuri fără înfrângere şi ne-am dat mâna, ne-am despărţit şi am rămas în relaţii bune. Aşa s-a întâmplat în urmă cu câţiva ani când am fost la Pandurii Târgu Jiu, au fost momente extraordinare şi aşa s-a întâmplat şi astăzi, aici, cu oamenii cu care am lucrat. Nu am decis ce voi face pe viitor pentru că nu am o ofertă concretă în acest moment. Cu siguranţă merg acasă, am intrat mai repede în vacanţă decât băieţii, dar ce va fi în viitor chiar nu ştiu", a declarat Eugen Neagoe.

"În viaţa noastră, a antrenorilor şi a cluburilor, sunt şi momente de genul acesta, nu sunt plăcute, dar asta este situaţia, a venit acest moment. Cred că am reuşit lucruri extraordinare împreună, echipa a crescut în fiecare an, chiar dacă avem doar doi ani de primă ligă cred că au fost lucruri deosebite făcute de noi împreună, de toţi cei care am lucrat în această echipă", a mai spus antrenorul.

Afla mai multe despre: neagoe 

viewscnt
Articole similare