Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, despre momentele de groază privite la Danemarca - Finlanda: ”Mi-am adus aminte prin ce am trecut. M-aş duce să-l îmbrăţişez”

Eugen Neagoe, despre momentele de groază privite la Danemarca - Finlanda: ”Mi-am adus aminte prin ce am trecut. M-aş duce să-l îmbrăţişez”

EURO 2020

Comentarii

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în minutul 42 al partidei Danemarca - Finlanda, iar, după zeci de minute de incertitudine, a fost stabilizat şi transportat la spital.

Eugen Neagoe s-a prăbuşit pe marginea terenului pe când era la Dinamo şi a privit stupefiat cum Christian Eriksen trecea prin aceleaşi momente ca el. După ce danezul a fost stabilizat şi transportat la spital, fostul tehnician al Astrei a discutat despre momentele de groază urmărite.

Neagoe a dezvăluit că aprivit cu groază cele întâmplate, amintindu-şi de propriul moment când a fost prea aproape de o tragedie. Însă, cu jucătorul într-o stare relativ stabilă acum, tehnicianul s-a bucurat imens pentru el, întrucât înţelege drama trăită de decarul danez.

Eugen Neagoe, despre momentele de groază cu privite la Danemarca - Finlanda

”Am văzut meciul, dar acum sunt foarte bucuros că am citit şi am auzit peste tot că şi-a revenit, că e stabilizat. Mă bucur extraordinar, am trecut prin astfel de momente şi mă bucur din suflet, că am rămas stupefiat când am văzut acel moment când se prăbuşeşte şi mi-am adus aminte de momentul prin care am trecut acum doi ani.

Am început să plâng, mă uitam la televizor şi plângeam. Nu puteam să vorbesc deloc cu ei (n.e. perosanele cu care urmărea partida), n-am scos un cuvânt. Sunt fericit, nu m-am întâlnit niciodată cu acest băiat, noi n-am jucat cu Danemarca când eram la naţională cu Piţurcă, dar m-aş duce acum să-l pup, să-l îmbrăţişez.

Probabil a fost ceva care nu a putut să fie depistat de nimeni, cum a fost şi la mine. Nimeni nu mi-a recomandat să fac o intervenţie invazivă cum a fost după acel moment, ablaţie se numeşte, şi a fost totul ok. Dar până nu am trecut prin acel moment, nu am ştiut nimic”, a declarat Eugen Neagoe, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: euro 2020eugen neagoechristian eriksenprăbuşire eriksen 

viewscnt
Articole similare