Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Trică îşi ameninţă jucătorii după meciul cu Dinamo: "Vă dau afară pe toţi! Avioanele vă aşteaptă"

Eugen Trică îşi ameninţă jucătorii după meciul cu Dinamo: "Vă dau afară pe toţi! Avioanele vă aşteaptă"

FC U Craiova

Comentarii

Formaţia Dinamo a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţional Casa Pariurilor Liga 1.

Eugen Trică, antrenorul Craiovei, a fost un car de nervi după meci. Tehnicianul s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de echipa sa şi nu s-a abţinut la interviul de după meci. 

"Pe aceea suprafaţă a jucat şi Dinamo. A fost un meci de luptă, ocazii de ambele părţi, puteau sa câştige ambele echipe, nu contează terenul. O să văd dacă a fost penalty şi nu l-au dat. Nu e fotbalul pe care îl doresc eu la Craiova. Sunt jucători care cred că dacă au dat un gol sau o pasă de gol sunt cei mai buni.. Dacă nu işi revin, pleacă ei, înainte sa plec eu! Avioanele ii aşteaptă. Asta nu e fotbalul pe care îl doresc eu.

Îl văd acum pe Torje care la vârsta lui joacă, iar după ii văd pe ai mei.. Nu este posibil... Torje a mers cu mingea la picior 40 de metri. Sunt dezamăgiţi de străini, dar şi de romani. Cine nu intră 100% pleacă. Nu au respectat nimic din ce le-am spus. Sibide se crede cel mai bun că dacă l-a lăudat Dan Petrescu, e cel mai bun acum. Are jumate de gol, dar el se crede cel mai bun.

Ondaan trebuie să bage capul in pământ. Sunt foarte dezamăgit. Au un gol jumate şi se comportă aşa. Nu am doar eu aşteptari, sunt suporterii Craiovei care au! V-am dat exemplu Torje, copilul ăsta joacă. Asta trebuie sa facă şi jucătorii mei. Opresc 14 în lot şi merg doar cu ăia, pe mine nu mă interesează. Nu am văzut nici o reacţie din partea lor.

La mine trebuie să dai 100% că altfel nu merge. Zburaţi la voi in ţară! Când intram eu pe teren dădeam 100. Aşa gândesc eu fotbalul. Dacă bagi la cap e bine, dacă nu, au plecat. La mine nu se bagă nimeni peste mine. La mine dacă nu faci ce zic eu pleci! Aducem alţi care vin şi vor să joace. Aştept încă de la ei să văd ce oferă. La Craiova se joacă fotbal. Ei s-au făcut că joacă fotbal azi. Depinde de ei. Pleacă în secunda doi dacă nu se schimbă lucrurile", a declarat Eugen Trică, după meci, vizibil deranjat de atitudinea jucătorilor.

Dinamo, în continuare penultima în Liga 1, rămâne fără victorie de 14 etape. Dincolo, FCU Craiova ocupă un loc de baraj, 13.

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948eugen trica 

viewscnt
Articole similare