Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Trică le dă emoţii fanilor olteni înainte de meciul cu FC Botoşani: „Îmi e teamă de retrogradare!”

Eugen Trică le dă emoţii fanilor olteni înainte de meciul cu FC Botoşani: „Îmi e teamă de retrogradare!”

FC U Craiova

Comentarii

FC Botoşani va primi vizita celor de la FCU Craiova, duminică, de la 13:30, în direct pe Orange Sport 1.

Eugen Trică are emoţii cu FCU Craiova în privinţa retrogradării

Înainte de startul meciului de la Botoşani, oltenii ocupă locul 8 în play-out, cu 17 puncte adunate. De cealaltă parte, moldovenii sunt pe ultimul loc, cu 14 puncte. Eugen Trică, antrenorul lui Adrian Mititelu, a recunoscut că are mari emoţii în privinţa salvării de la retrogradare, dar este convins că elevii săi vor da totul pentru a câştiga cu Botoşani.

„Normal că îmi e teamă de retrogradare! Mai ales când mă uit în clasament, echipele sunt foarte strânse, punctele la fel. Nu trebuie să facem niciun pas greşit. Trebuie să fim concentraţi până la capăt. Trebuie să facem tot posibilul să câştigăm la Botoşani. Victoria dă încredere.

Băieţii au înţeles de la început mesajul meu. Atitudinea e foarte bună, atmosfera la echipă la fel. Vin cu zâmbetul pe buze la antrenamente, ceea ce mă bucură foarte mult.

FC Botoşani este o echipă bună care nu-şi merită poziţia din clasament. Are jucători buni, mă refer la cei din bandă Ofosu şi Florescu, şi la atacantul Lopez. În apărare sunt jucători cu experienţă, Şeroni, Ţigănaşu, Romario Benzar.

Trebuie să avem mare grijă. Urmează şase meciuri crâncene, de luptă. Cel care va pune piciorul mai tare la minge va câştiga”, a declarat Eugen Trică la conferinţa de presă premegătoare meciului cu Botoşani.

Afla mai multe despre: fcu craiovaeugen tricasuperliga 

viewscnt
Articole similare