Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Trică răspunde criticilor venite după întoarcerea la Craiova: ”Nu a mai contat ce a fost înainte, cum am plecat” + Ce are în comun cu familia Mititelu

Eugen Trică răspunde criticilor venite după întoarcerea la Craiova: ”Nu a mai contat ce a fost înainte, cum am plecat” + Ce are în comun cu familia Mititelu
Comentarii

Eugen Trică a revenit la U Craiova 1948. Tehnicianul ce i-a promovat pe olteni şi în Liga 2, şi în Liga 1 revine în Bănie pentru a pune umărul la salvarea echipei.

Eugen Trică răspunde criticilor venite după întoarcerea la Craiova: ”Nu a mai contat ce a fost înainte, cum am plecat”

Trică a revenit în Bănie. Deşi spunea, în urmă cu câteva luni, că el şi familia Mititelu nu sunt compatibili şi că nu vor mai colabora, Eugen Trică se întoarce acum pe banca lui FC U.

După ce a promovat echipa, de ambele dăţi, tehnicianul a fost îndepărtat, dar acum revine pentru un al patrulea mandat.

Intrebat despre criticile din presă după ce s-a intors a patra oară la Craiova, Trică a mărturisit: ”Am spus eu că nu mă întorc niciodată, că am ceva cu familia Mititelu? Nu, din contră. Eu cu familia Mititelu, în speţă cu Adrian Mititelu avem trei lucruri foarte importante în comun. Amândoi iubim fotbalul, amândoi iubim Craiova, amândoi vrem să facem performanţă şi pentru mine aceste lucruri contează cel mai mult. 

Dacă te mai superi şi iei o decizie şi spui ceva soţiei sau fratelui, pleci, te întorci pentru că iubeşti şi eu iubesc foarte mult această echipă şi Craiova şi suporterii. M-au convins cu un simplu telefon, echipa a rămas fără antrenor şi s-a gândit la mine. Nu a mai contat ce a fost înainte, cum am plecat. 

Este un contract doar până în vară, unde se plăteşte doar performanţa”.

Afla mai multe despre: u craiova 1948eugen tricamititelu 

viewscnt
Articole similare