Experiențe împreună.
You are here:

EURO 2020, disputat într-o singură ţară. Un nou avertisment despre planul secret al oficialilor UEFA. Rummenigge: "Ştiu că Ceferin îşi pune întrebări"

EURO 2020, disputat într-o singură ţară. Un nou avertisment despre planul secret al oficialilor UEFA. Rummenigge: "Ştiu că Ceferin îşi pune întrebări"

EURO 2020

Comentarii

Karl Heinz-Rummenigge, preşedintele consiliului de administraţie al clubului Bayern Munchen, a afirmat că preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, se gândeşte ca EURO 2020 să aibă loc într-o singură ţară şi nu în 12, aşa cum era prevăzut iniţial.

"Ştiu că preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, care este extrem de prudent cu coronavirusul, se întreabă dacă în perioada pandemiei nu ar fi mai rezonabil ca turneul să fie organizat într-o singură ţară. Cu tot protocolul sanitar necesar, se înţelege de la sine", a afirmat Rummenigge pentru un ziar din capitala Bavariei, Munchner Merkur.

Contactată, UEFA a răspuns printr-un purtător de cuvânt: "Nu avem nicio informaţie de oferit sau comentariu de făcut în această etapă".

Oficial, forul fotbalistic european continuă să pregătească un turneu final organizat în 12 oraşe din 12 ţări, printre care şi Bucureşti.

Săptămâna trecută, UEFA a indicat că "până pe 5 martie" va decide "oraş cu oraş" între patru opţiuni: "100% spectatori pe stadion, între 50 şi 100%, între 20 şi 30% sau cu porţile închise", cu diverse măsuri sanitare în fiecare caz.

Berti Vogts, fost selecţioner al naţionalei Germaniei, a afirmat vineri că este "uimit" că UEFA nu se gândeşte să amâne EURO 2020 pentru iarna următoare, ţinând cont de situaţia sanitară din Europa.

Turneul final, prevăzut iniţial în 2020, a fost amânat pentru 2021 (11 iunie -11 iulie).

viewscnt
Articole similare
La 50 de ani, Loredana Groza se pregateste pentru un meci cu Simona Halep. "Avantaj Lori....