Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Favorita lui Mircea Lucescu la turneul final: "E normal să ţin cu ei"

EURO 2020 | Favorita lui Mircea Lucescu la turneul final: "E normal să ţin cu ei"

EURO 2020

Comentarii

Invitat special la meciul de deschidere al Campionatului European, de staff-ul naţionalei Turciei, Mircea Lucescu a recunoscut că este un susţinător al acestei reprezentative la turneul final care se dispută în 11 ţări.

Mircea Lucescu a pregătit naţionala Turciei între 2017 şi 2019, iar acum, actualul antrenor al lui Dinamo Kiev a fost invitat special la meciul de deschidere al EURO 2020, Turcia - Italia.

"Suporterii fotbalului european aşteaptă acest turneu de mult timp. Nimic nu se compară cu un turneu final, pentru că suporterii dintr-o ţară sunt toţi cu echipa lor naţională.

E normal să ţin cu Turcia. Sunt o mulţime de jucători care au avut posibilitatea să joace pentru prima dată la naţională sub comanda mea. Au un antrenor excelent, nu întâmplător s-au calificat la acest turneu final.

Italia este o echipă puternică, pentru că are un campionat dificil. Şi-a creat o echipă foarte bună de doi ani, are rezultate foarte bune cu Mancini. Turcia, la fel, are jucători care joacă în campionate puternice" , a spus Mircea Lucescu la Pro TV.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare