Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Portugalia - Germania 2-4. Nemţii se dezlănţuie în al doilea meci din grupă

EURO 2020 | Portugalia - Germania 2-4. Nemţii se dezlănţuie în al doilea meci din grupăgalerie foto

EURO 2020

Comentarii

Portugalia a înfruntat-o pe Germania în a doua rundă a grupelor de la Euro 2020. Lusitanii au fost înfrânţi de nemţi, cu 4-2, după ce deschiseseră scorul.

Portugalia - Germania 2-4 (Ronaldo 15, Jota 67 - autogol Dias 35, autogol Guerreiro 39, Havertz 51, Gosens 60)

Echipele de start:

  • Germania: Neuer - Ginter, Hummels, Rudiger - Gnabry, Gundogan, Kimmich, Kroos, Gosens - Havertz, Muller
  • Portugalia: Rui Patricio - Semedo, Pepe, Dias, Guerreiro - Carvalho, Pereira, B. Fernandes - Silva, Ronaldo, Jota

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 82. Goretzka scapă spre poarta Portugaliei, avansează şi trimte un şut din afara careului, care şterge transversala şi iese.

Min 79. Ce şansă pentru Portugalia! Renato Sanches a trimis o torpilă de la distanţă, dar încercarea sa a zguduit bara.

Min 67. Goool Portugalia! O fază fixă a lustinailor ajunge la Ronaldo, care întoarce pentru Jota, iar atacantul lui Liverpool punctează dintr-un metru.

Min 60. Goool Germania!! Un nou atac al nemţilor îl găseşte pe Kimmich în partea dreaptă, care trimite o centrare perfectă pentru Gosens, iar jucătorul Atalantei punctează cu capul.

Min 51. Goool Germania! Acelaşi Gosens le pune probleme lusitanilor, fiind lăsat liber în partea stângă, iar centrarea sa este trimisă în poartă de Havertz.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45+4. S-a încheiat prima repriză.

Min 45+3. Gnabry pleacă pe contraatac, se joacă cu Pepe, trece de acesta şi trimite un şut, dar Patricio parează.

Min 39. Goool Germania! O fază bine construită ajunge la Havertz în marginea careului, iar centrarea sa este deviată de Guerreiro în propia poartă.

Min 35. Goool Germania! Un autogol restabileşte egalitatea pentru nemţi. O centrare puternică a lui Gosens îl căuta pe Havertz în careu, dar Ruben Dias a fost cel care a deviat mingea în plasă.

Min 22. O lovitură liberă îl găseşte pe Ruben Dias în careu, iar acesta loveşte mingea cu capul, trimiţând periculos prin faţa porţii lui Neuer.

Min 15. Gool Portugalia!! În urma unui corner al nemţilor, lusitanii au plecat pe contraatac, Jota a primit balonul în spatele apărării şi l-a lăsat pe Ronaldo cu poarta goală, care a marcat.

Min 5. Goool anulat Germania!! Gosens deschisese scorul, dar reuşita sa a fost anulată pentru offside.

Min 1. A început partida.


18:13 - Avem echipele de start.


Selecţionata condusă de Joachim Low nu are voie să facă niciun pas greşit, altfel riscă să fie lăsată în afara turneului final. Germania a pierdut primul meci al grupei contra Franţei, scor 0-1. Mbappe şi cu Pogba au făcut spectacol, iar jucătorii germani nu au reuşit să spargă defensiva campionilor mondiali. Portugalia s-a impus în meciul trecut cu 3-0, în faţa Ungariei, într-un meci în care Cristiano Ronaldo a reuşit o dublă pe finalul meciului. 

Joachim Low a fost întrebat de jurnalişti cum poate fi oprit Cristiano Ronaldo, iar selecţionerul nemţilor a răspuns: "Ronaldo poate face mai mult decât să mute nişte sticle. Are foarte multe calităţi. Loveşte la fel de bine mingea şi cu dreptul, şi cu stângul. Loveşte minga excelent şi cu capul. Trebuie să fim foarte atenţi la el!", a spus antrenorul care a cucerit titlul mondial în 2024 cu Germania. 

Echipele probabile:

Portugalia: Rui Patricio - Semedo, Pepe, Ruben Dias, Guerreiro - B. Silva, D. Pereira, W. Carvalho, Bruno Fernandes - Jota, C. Ronaldo

Germania: Neuer - Ginter, Hummels, Rudiger - Kimmich, Gundogan, Kroos, Gosens - Haverz, Gnabry, Muller

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: portugalia - germania 

viewscnt
Articole similare