Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euro 2020 | Roberto Martinez rămâne selecţionerul Belgiei: ”El lucrează la viitorul fotbalistic al belgienilor”

Euro 2020 | Roberto Martinez rămâne selecţionerul Belgiei: ”El lucrează la viitorul fotbalistic al belgienilor”

EURO 2020

Comentarii

Spaniolul Roberto Martinez rămâne selecţionerul Belgiei, în ciuda dezamăgirii de la Euro 2020

Potrivit Hoy.com, selecţionerul Roberto Martinez nu va părăsi cârma reprezentativei Belgiei, asta în ciuda faptului că la Euro 2020, naţionala belgiană nu a impresionat.

”Ei voi să-l păstreze, fără niciun dubiu. Iar Roberto vrea să rămână. Din punctul lui de vedere nu este nicio problemă. Este concentrat pe ceea ce urmează, mai exact, următoarea campanie de calificare, care începe în septembrie” au anunţat surse din apropierea antrenorului.

Roberto Martinez intenţionează să-şi ducă la bun sfârşit contractul cu Federaţia Belgiană de Fotbal, unul care ţine până după Campionatul mondial din Qatar şi care a fost deja prelungit în 2020.

”Munca lui este extrem de apreciată. Roberto lucrează la viitorul fotbalului belgian” au confirmat aceleaşi surse.

Consilierul delegat al Federaţiei Belgiene de Fotbal, Peter Bossaert a explicat: ”Luni vom începe pregătirea meciurilor din septembrie, iar Roberto Martinez va fi aici. Nu trebuie să dăm niciun comunicat oficial, dar nu avem niciun motiv să-l schimbăm”

Belgia va juca pe 2 septembrie contra Estoniei, apoi va evolua împotriva naţionalelor Cehiei şi Belarusului. Pe 7 octombrie, Belgia va evolua contra Franţei, în semifinalele Ligii Naţiunilor. 

Afla mai multe despre: roberto martinez 

viewscnt
Articole similare