Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euro 2020 | Rusia - Danemarca 1-4 şi Finlanda - Belgia 0-2! Danezii îi distrug pe ruşi şi se califică mai departe! Belgia, victorie fără probleme

Euro 2020 | Rusia - Danemarca 1-4 şi Finlanda - Belgia 0-2! Danezii îi distrug pe ruşi şi se califică mai departe! Belgia, victorie fără problemegalerie foto

EURO 2020

Comentarii

Echipele Belgiei şi Danemarcei s-au calificat în optimile Euro-2020, după ce au învins Finlanda, scor 2-0, respectiv Rusia, scor 4-1, în ultima etapă a grupei B.

Danemarca a învins Rusia, la finalul unui meci în care naţionala nordică a valorificat perfect ultimele minute.

Damsgaard în prima repriză, Poulsen, Christensen şi Maehle în partea a doua au punctat pe Parken Stadium din Copenhaga. Dzyuba, în urma unui 11 metri controversat, a marcat pentru formaţia rusă.

În celălalt meci al grupei, Belgia a învins Finlanda cu scorul de 2-0. Portarul Hradecky a fost creditat cu un autogol, iar Romelu Lukaku a înscris în minutul 81 pentru 2-0.

Clasamentul final al grupei B: 1. Belgia - 9 puncte; 2. Danemarca - 3 puncte; 3. Finlanda - 3 puncte; 4. Rusia - 3 puncte. Danemarca s-a calificat în optimi, datorită golaverajului superior.


Rusia - Danemarca 1-4 ( Dzyuba - 68) // ( Damsgaard - 38, Poulsen - 59, Christensen - 80, Maehle - 82 )


Echipele de start:

Rusia: Safonov - Diveev, Dzhikiya,Kudryashov - Mario Fernandes, Ozdoev, Zobnin, Kuzyaev - Aleksei Miranchuk, Golovin, Dzyuba

Danemarca: Schmeichel - Christensen, Kjaer, Vestergaard - Maehle, Hojbjerg, Delaney, Wass - Braitwhaite, Poulsen, Damsgaard

Stadion: Parken (Copenhaga)

Arbitru: Clement Turpin


Min 90. Final de meci!

Min 82. Gol Danemarca! Spectacol total oferit de nordici în ultimele minute. Este rândul lui Joakim Maehle să marcheze, iar scorul capătă proporţii: 4-1 pentru Danemarca.

Min 80. Gol Danemarca! Andreas Christensen trimite mingea în poartă cu un şut senzaţional! Golul nordicilor plutea în aer, portarul ruşilor reuşind să oprească suita de ocazii a danezilor. 3-1 pentru Danemarca, formaţie care este la un pas de calificare.

Min 68. GOL Rusia! Dzyuba transformă lovitura de la 11 metri, iar Rusia speră. 

 

Min 67. Penalty pentru Rusia! Arbitrul Clement Turpin decide că va apela la tehnologia VAR, iar în cele din urmă îşi confirmă decizia.

Min 59. Gol Danemarca! Yussuf Poulsen majorează avantajul danezilor. Starul lui RB Leipzig profită de o eroare a ruşilor şi punctează pentru 2-0. 

 

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 38. GOL Danemarca! Mikkel Damsgaard reuşeşte să deschidă scorul pentru nordici.  Acesta a şutat puternic, de la marginea careului, iar mingea s-a oprit în vinclul porţii lui Safonov.

Min 29. Ruşii au noroc. Şutul lui Hojbjerg părea că va ajunge în poartă, dar în cele din urmă, Safonov a scăpat fără gol primit. Ocazie bună pentru danezi, după ce mingea trimisă în forţă de fotbalistul lui Spurs, a lovit plasa laterală.

Min 17. Ocazie imensă pentru Rusia. Golovin este faţă în faţă cu Schmeichel, dar portarul lui Leicester intervine cu piciorul şi îşi salvează naţionala

Min 1. A început partida!


Rusia este pe locul 2 în clasament, cu 3 puncte. În timp ce, Danemarca este pe locul 4, cu 0 puncte şi are nevoie disperată de o victorie în acest meci.


Finlanda - Belgia 0-2 // (Hradeky, autogol - 74, Lukaku - 81)


Echipele de start:

Finlanda: Hradecky - Raitala, Toivio, Arajuuri, OShaugnessy, Uronen - Lod, Sparv, Kamara - Pohjanpalo, Pukki
Belgia: Courtois - Boyata, Denayer, Vermaelen - Trossard, De Bruyne, Witsel, Chadli - Doku, Lukaku, E.Hazard


Min 90. Final de meci!

Min 81. GOOOOOL Begia! Lukaku se întoarce în careu şi trimite mingea în poartă!

Min 74. GOOOOOOOL Belgia! Vermaelan trimite o minge cu capul către poartă. Balonul ricoşează din bară către Hradeky, iar portarul finladez îşi bagă mingea în poartă!

Min 67. Corecţie! Golul este anulat de VAR!

Min 65. GOOOOOOOL Belgia! De Bruyne trimite o pasă perfectă între doi jucători, la marginea careului! Mingea ajunge la Lukaku, iar atacantul lui Inter îl execută pe portarul danez!

Min 62. Ocazie mare Belgia! Hazard trimite un şut din careu, dar portarul finlandezilor reuşeşte să se impună!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 42. Ocazie mare Belgia! Doku trimite un şut din partea stângă a careului, dar mingea este respinsă în corner de Hradecky!

Min 37. Şansă mare Belgia! Lukaku a recepţionat cu capul o centrare, dar mingea este pe direcţia portarului!

Min 1. A început meciul!


Belgia întâlneşte de la ora 22:00 naţionala Finlandei, într-un meci de la Euro 2020.

Cu şase puncte în grupă, Belgia este liniştită înaintea duelului contra Finlandei. Nordicii au trei puncte şi speră să prindă calificarea din grupă, deşi se află în luptă directă cu Rusia şi chiar Danemarca.

Finlanda a pierdut duelul cu Rusia, dar a reuşit să câştige oarecum surprinzător în faţa Danemarcei, o victorie care o poziţionează în continuare cu şanse de calificare.

Belgia are două victorii din primele două meciuri, după ce elevii lui Roberto Martinez au spulberat Rusia şi au revenit de la 0-1 cu Danemarca, pentru a obţine a doua victorie din grupă.

Partida dintre Finlanda şi Belgia se va disputa în Rusia, la Sankt Petersburg şi va fi arbitrată de Felix Brych. Meciul poate fi urmărit în format live text pe site-ul www.telekomsport.ro.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: euro 2020rusiadanemarca 

viewscnt
Articole similare