Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Ţara Galilor - Elveţia 1-1. VAR salvează galezii pe final de meci

EURO 2020 | Ţara Galilor - Elveţia 1-1. VAR salvează galezii pe final de mecigalerie foto

EURO 2020

Comentarii

Ţara Galilor - Elveţia s-a încheiat cu scorul de 1-1, după un meci dominat de baieţii lui Petkovic. Aceştia au deschis scorul chiar, prin Embolo, înainte ca Moore să dea lovitura pentru galezi şi să aducă un punct ”dragonilor”.

Ţara Galilor - Elveţia 1-1 (Moore 74 / Embolo 49)
 

 Echipele de start:

  • Ţara Galilor: Ward - Roberts, Rodon, Davies, Mepham - Morrell, Allen, Ramsey - James, Moore, Bale
  • Elveţia: Sommer - Elvedi, Schar, Akanji - Mbabu, Xhaka, Freuler, Rodriguez - Shaqiri - Embolo, Seferovic

Min 90. S-a încheiat partida.

Min. 85 - GOL ANULAT ELVEŢIA! Gavranovic a marcat după ce Embolo i-a aşezat excelent mingea cu capul, dar arbitrajul video a anulat reuşita sa, pentru ofsaid.

Min 74. GOOOOL ŢARA GALILOR! Moore egalează pentru galezi cu o lovitură de cap, în urma unei lovituri libere executate de Morrell.

Min. 49 - GOOOOOOLLLLL ELVEŢIA! Embolo deschide scorul cu o lovitură de cap, după un corner executat de Shaqiri.

Min. 45+1 - Pauză.

Min. 41 - Seferovic îşi încearcă din nou norocul, însă trimite încă o dată peste poarta galezilor

Min. 30 - James profită de calităţile fizice pe care le are şi pleacă în viteză din propria jumătate. Mijlocaşul este oprit de Schar, printr-un fault la marginea careului de 16 metri, intervenţie în urma căreia fundaşul a primit cartonaşul galben.

Min. 27 - Elveţia devine din ce în ce mai periculoasă. Seferovic preia în careul de 16 metri, apoi şutează din întoarcere, însă trimite puţin pe lângă poarta lui Ward.

Min. 24 - Şut puternic al lui Xhaka, dar mijlocaşul lui Arsenal nu prinde spaţiul porţii galezilor.

Min. 20 - Reluare superbă a lui Schar. Fundaşul elveţian trimite cu câlcâiul spre poarta lui Ward, însă goalkeeper-ul galezilor este din nou pe fază şi respinge în corner.

Min. 15 - Ocazie uriaşă pentru Ţara Galilor. Moore reia superb cu capul, dar Sommer are un reflex incredibil şi respinge mingea în corner

Min. 7 - Mbabu reia bine cu capul, însă defensiva galezilor este pe fază şi respinge mingea în corner

Min. 1 - Fluier de start al centralului francez Turpin.


După startul fulminant al Italiei, care s-a impus, la Roma, cu 3-0, în faţa Turciei, Grupa A continuă cu meciul dintre Ţara Galilor şi Elveţia, care se dispută la Baku. Galezii vin după două victorii înregistrate în ultimele cinci meciuri disputate, ambele cu acelaşi scor, cu Mexic şi cu Cehia.

În schimb, Elveţia are un parcurs excelent în ultimele şase partide disputate, în care a înregistrat şase victorii, cu Liechtenstein, cu SUA, cu Finlanda, cu Lituania, cu Bulgaria şi cu Ucraina. Aceasta va fi cea de-a cincea întâlnire directă dintre cele două naţionale, palmaresul fiind de partea Elveţia, care a obţinut trei victorii şi a pierdut un singur meci.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: euro 2020 

viewscnt
Articole similare