Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Evra, în război cu rivalii lui Manchester United: "Râd pentru că i-am rănit"

Evra, în război cu rivalii lui Manchester United: "Râd pentru că i-am rănit"

Manchester United

Comentarii

Deşi a plecat în 2014 de pe Old Trafford, Patrice Evra rămâne în continuare un mare fan al lui Manchester United. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer nu traversează o formă extraordinară nici în acest debut de sezon, iar ironiile şi glumele pe seamana "diavolilor roşii" nu au întârziat să apară. Acestea au fost însă stopate în stilul său caracteristic de către fostul fundaş francez.

Pe locul 8 în Premier League, cu opt puncte câştigate în primele şase etape, Manchester United nu se regăseşte nici când întâlneşte adversari modeşti. 

Acest lucru s-a demonstrat şi în 16-imile Cupei Ligii Angliei, acolo unde, echipa lui Solskjaer s-a chinuit să treacă de Rochdale. United a eliminat formaţia din al treilea eşalon englez abia după loviturile de departajare.

Nu a fost singura victorie chinuită a lui Man United din acest sezon. Şi în debutul fazei grupelor UEFA Europa League, "diavolii roşii" au câştigat doar cu 1-0, pe teren propriu, cu Astana. 

Patrice Evra, cel care a evoluat pe Old Trafford în perioada 2006-2014, le-a luat imediat apărarea fotbaliştilor lui United, care mai mereu, în ultimele sezoane, sunt ţinta ironiilor rivalilor.

"Oamenii râd de noi deoarece în trecut i-am rănut foarte tare. Dacă nu ne susţineţi când avem probleme, atunci nu ne puteţi susţine nici când câştigăm. Avem nevoie de o energie pozitivă din partea tuturor fanilor lui United.

Ştiu că trebuie să muncim împreună, indiferent de rolul pe care îl avem în acest club. FOREVRA RED", a fost mesajul postat pe contul oficial de Twitter al lui Patrice Evra. 

 

 

Afla mai multe despre: manchester unitedevra 

viewscnt
Articole similare