Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV 10 ani de când Cristi Chivu a cucerit Liga Campionilor. Mesaj incredibil de la Mourinho! "Pentru el, Jose e cel mai mare din toate timpurile!"

EXCLUSIV 10 ani de când Cristi Chivu a cucerit Liga Campionilor. Mesaj incredibil de la Mourinho! "Pentru el, Jose e cel mai mare din toate timpurile!"
Comentarii

Se împlinesc 10 ani de când Cristian Chivu a cucerit UEFA Champions League la Madrid, cu Internazionale Milano. De atunci, niciun alt fotbalist român nu a mai ajuns într-o finală de Liga Campionilor.

La Telekom Sport, Emil Grădinescu şi-a amintit de ceea ce i-a spus Cristian Chivu despre finala cu Bayern Munchen:

"Mourinho i-a spus că va juca titular, că va lua galben pentru că se aştepta ca Robben să-l depăşească în viteză, i-a explicat cum va decurge meciul. Mourinho i-a zis totul lui Chivu. Ştia totul despre adversar, avea trofeul în buzunar din minutul 5. Legătura dintre Mourinho şi Chivu a fost extrem de strânsă. Când era în spital i-a dat mesaje zilnic. I-a zis că se reface, că-şi va recâştiga locul în echipă, să stea liniştit. Pentru Cristian Chivu, Mourinho este un antrenor uriaş, probabil cel mai mare din toate timpurile" a explicat Emil Grădinescu, la Telekom Sport. 

Pe 22 mai 2010, Internazionale Milano, cu Cristian Chivu în teren avea să câştige UEFA Champions League la Madrid. Peste 73 de mii de fani au asistat la duelul disputat pe Santiago Bernabeu. Inter s-a impus prin dubla lui Diego Milito, iar după acea finală, Jose Mourinho a semnat cu Real Madrid.

Echipele care au evoluat atunci:

  • Bayern Munchen: Butt - Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber - Schweinsteiger, Van Bommel - Robben, Altintop - Olic, Muller
  • Inter Milano: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zannetti, Cambiasso - Sneijder, Pandev, Etoo - D. Milito

Afla mai multe despre: cristian chivumourinhochampions league 

viewscnt
Articole similare