Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A dat FCSB lovitura pe piaţa transferurilor? Hagi: ”Pe postul lui, e cel mai bun din Liga 1”

EXCLUSIV |  A dat FCSB lovitura pe piaţa transferurilor? Hagi: ”Pe postul lui, e cel mai bun din Liga 1”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi consideră că Dragoş Nedelcu este cel mai bun mijlocaş central din România şi FCSB a făcut o investiţie bună. Mijlocaşul de 21 de ani traversează o criză de formă şi n-a fost în lot pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Nedelcu este una dintre cele mai mari investiţii făcute de FCSB în ultimul an. Tânărul mijlocaş central a fost cumpărat de la Viitorul pentru două milioane de euro. Însă evoluţiile pe care Dragoş Nedelcu le-a avut în ultima perioadă au fost dezamăgitoare, motiv pentru care a fost criticat public de patron.

Mai mult, la derby-ul cu CFR Cluj nici măcar n-a fost în lot. Dică a spus atunci că a fost o decizie tactică. Gică Hagi spune însă că Dragoş Nedelcu este cel mai bun mijlocaş central din România şi lasă de înţeles că evoluţiile îi sunt afectate de ceea ce se întâmplă la FCSB:

”Eu ştiu de Nedelcu că cel mai bun mijlocaş central din România. Este opinia mea. El, ca mijlocaş, atingea la noi mingea între 100 şi 110 ori. E cel mai bun mijlocaş din România fără discuţii. Pe fapte, în ultimii ani. Când se duce la tineret, desenează. Tineretul e prea mic pentru el. Steaua n-a plătit degeaba banii ăia”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: gica hagiviitoruldragos nedelculiga 1 

viewscnt
Articole similare