Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A descoperit Contra o nouă vedetă pentru naţională? Panduru: ”E periculos de fiecare dată când pune piciorul pe minge!”

EXCLUSIV | A descoperit Contra o nouă vedetă pentru naţională? Panduru: ”E periculos de fiecare dată când pune piciorul pe minge!”

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru este de părere că Alexandru Mitriţă este unul dintre jucătorii care pot influenţa în bine ofensiva naţionalei României. Mijlocaşul de 23 de ani a bifat cu Israel şi Suedia primele sale selecţii la naţională.

Mitriţă are cel mai bun sezon al său. Mijlocaşul lui CS U Craiova a avut evoluţii excelente în Liga 1 - unde are 7 goluri şi două assist-uri, în 21 de apariţii - şi a fost chemat de Contra la naţională. Jucătorul de 23 de ani a fost testat în amicalele cu Israel şi Suedia şi a fost printre cei mai buni ”tricolori”.

În meciul de la Netanya, câştigat de România cu 2-1, Mitriţă a intrat în repriza a doua, a dat o pasă de gol şi a făcut un meci excelent. Cu Suedia, a fost titular şi a impresionat din nou prin tehnica sa. Mitriţă şi-a asumat responsabilităţi şi a încercat pătrunderi prin dribling.

Basarab Panduru este de părere că Mitriţă poate fi noul ”dirijor” al echipei naţionale: ”Rotariu are stilul ăla, nu avem cum să ne aşteptăm la altceva. Rotariu nu o să fie niciodată Mitriţă, de exemplu. Mi se pare că Mitriţa, de câte ori pune piciorul pe minge, este periculos”, a declarat Panduru pentru Telekom Sport.



Fostul mare mijlocaş român a fost impresionat şi de Cosmin Contra, despre care spune că a simţit de fiecare dată jocul. De altfel, victoriile cu Israel şi Suedia au fost obţinute de jucători pe care Contra i-a introdus pe parcursul celor două jocuri: ”A părut că este în meci şi Contra. Nu e pe lângă meci, nu a fost în niciun meci pe lânga, cum a fost Daum la o grămadă de meciuri. Nu înţelegea nici el nimic”.

Afla mai multe despre: alex mitritacs u craiovaliga 1romaniasuediabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare