Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A fost dat verdictul după Botoşani - Craiova 2-2. ”Prea ne ascundem în spatele acestui sistem. Arbitrul e slab pregătit!”

EXCLUSIV | A fost dat verdictul după Botoşani - Craiova 2-2. ”Prea ne ascundem în spatele acestui sistem. Arbitrul e slab pregătit!”

Superliga

Comentarii

Experţii TelekomSport au analizat jocul Botoşani - Universitatea Craiova, care a avut parte de mai mult faze controversate.

Echipa FC Botoşani a încheiat la egalitate, scor 2-2, luni, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a XVIII-a a Ligii I. Pentru FC Botoşani au marcat Kage '35 şi Edjouma '42, iar pentru Craiova au înscris Koljic '31 şi Gustavo '58. 

Meciul de luni seara nu a fost lipsit de faze controversate. În minutul 31, Koljic a deschis scorul, după ce moldovenii au cerut fault în atac, în aceeaşi fază în care Ivan i-a călcat mâna portarului Pap. Mai mult decât atât, Malcom Edjouma a egalat în minutul 42, după ce pe reluări s-a văzut, clar, că Joyskim Dawa a fost în ofsaid. 

Invitat în studioul TelekomSport, expertul Constantin Zotta a dat verdictul şi a spus că arbitrul a fost slab pregătit şi i-a tras la răspundere pe cei din conducerea arbitrajului românesc.

”Prea ne ascundem în spatele acestui sistem. Arbitrul e slab pregătit!”

”Nici nu era nevoie de VAR (nr. la golul marcat de Edjouma). Prea ne ascundem în spatele acestui sistem. Arbitrul slab pregătit. Sunt conduşi în felul în care să aibă astfel de prestaţie şi de liniştea permanentă, care a devenit asurzitoare din partea şefilor lor, din păcate”, a spus Constantin Zotta, în exclusivitate, pentru TelekomSport.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, echipă urmată de FCSB, 40 de puncte, FC Voluntari, 32 de puncte, Universitatea Craiova, Farul Constanţa, FC Botoşani, toate cu câte 29 de puncte.

Afla mai multe despre: craiova-botoşani-zotta 

viewscnt
Articole similare