Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A început impresionant, dar căderea e inexplicabilă! Fotbalistul pe care Becali a plătit un munte de bani nu-şi mai revine: "Nu mai e deloc în vâna în care era! Acum ce faci, stai de plăcere?"

EXCLUSIV | A început impresionant, dar căderea e inexplicabilă! Fotbalistul pe care Becali a plătit un munte de bani nu-şi mai revine: "Nu mai e deloc în vâna în care era! Acum ce faci, stai de plăcere?"

FCSB

Comentarii

Ionuţ Vînă (24 de ani) se află într-o cădere de formă şi e într-un moment greu la FCSB, grupare care l-a cumpărat în vară de la FC Viitorul pentru 800.000 de euro, iar Basarab Panduru nu înţelege ce se întâmplă cu mijlocaşul care strălucea la echipa lui Gică Hagi (54 de ani). Fotbalisul a început ca titular şi a livrat pase de gol pentru colegii săi, dar cu timpul a început să nu mai prindă echipa de start a lui Bogdan Vintilă.


În ultima vreme, Ionuţ Vînă a stat mai mult pe banca de rezerve decât să se bucure de fotbal la FCSB. Fostul atacant al Stelei nu înţelege ce se petrece cum omul pe care Gigi Becali a plătit aproape un milion de euro Viitorului lui Gică Hagi. Panduru e curios ce s-a schimbat la mijlocaşul central.

"Vînă nu mai e deloc în vâna aia în care era la Viitorul. Acum ar trebui întrebat "Cum joci? Sau cum e când intri pe teren?". Că atunci când l-a întrebat (n.r. - Gigi Becali l-a întrebat) "Cum jucaţi voi acolo, de jucaţi atât de bine?" a zis "De plăcere!". Acum tot de plăcere? Stai de plăcere acum?", a spus Basarab Panduru, joi, în direct la Sport Report pe Telekom Sport.

Ionuţ Vînă a strâns 21 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care a livrat patru pase de gol. Totuşi, în ultimele 10 din 11 meciuri a jucat 90 de minute în doar o singură partidă. În restul a prins puţine minute, ori a fost pe bancă sau nici măcar în lotul FCSB.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Vînă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ionut vinafcsbbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare