Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A refuzat o ofertă din Serie A pentru a se umple de glorie la FCSB. Fotbalistul putea da un "tun" financiar, dar Becali l-a convins să semneze

EXCLUSIV | A refuzat o ofertă din Serie A pentru a se umple de glorie la FCSB. Fotbalistul putea da un "tun" financiar, dar Becali l-a convins să semneze

FCSB

Comentarii

Andrei Prepeliţă (34 de ani) a semnat cu FCSB în 2011, liber de contract după ce se despărţise de U Craiova, dar putea ajunge la o altă echipă mult mai puternică. Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, "Prepe" a dezvăluit că putea ajunge la Sampdoria, în Italia, înainte să-şi pună semnătura pe contractul cu echipa lui Gigi Becali (61 de ani).

Acum nouă ani, Prepeliţă era dorit de FCSB, pe vremea când îmbrăca tricoul Craiovei, şi deşi se înţelesese cu gruparea roş-albastră, mijlocaşul a ajuns la formaţia din Bucureşti cu întârziere. FCSB şi U Craiova nu reuşeau să bată palma din cauza unui proces, iar, în cele din urmă, Prepeliţă a ajuns gratis la FCSB. Pe ultima sută de metri, însă, putea schimba macazul şi să semneze cu Sampdoia, în Serie B în acel moment.

Totuşi, "Prepe" a ales să vină să joace pentru FCSB. Prepeliţă a dezvăluit oferta refuzată din Italia în contextul în care a spus că i se potriveşte Italia ca stil de joc: "Am avut posibilitatea să ajung la un moment dat, când m-am despărţit de Craiova. Mă înţelesesem cu Steaua, după au urmat ceva probleme, un proces cu Craiova că nu ne-am înţeles la partea financiară şi după trei luni, când am devenit liber de contract să semnez cu Steaua, şi acolo au fost ceva discuţii şi îmi venise o ofertă din Serie B, de la Sampadoria, care avea o trupă foarte bună şi anul acela chiar au promovat în Serie A", a declarat Andrei Prepeliţă, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Andrei Prepeliţă, din 2011 până în 2015 la FCSB!

Transferat în vara lui 2011, Andrei Prepeliţă a jucat la FCSB până în vara lui 2015. În aceşti ani, mijlocaşul şi-a îmbogăţit palmaresul cu trei tiluri, o Cupă şi o Supercupă a României. A fost chiar căpitan al echipei şi, la un moment dat - în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf -, şi-a schimbat şi poziţia din teren pentru a juca mai mult. A fost folosit ca fundaş dreapta.

După FCSB, Prepeliţă a mai jucat la Ludogoreţ, Rostov, Concordia Chiajna şi, din februarie 2019 a revenit la FC Argeş, echipa unde s-a lansat în fotbalul mare.

Afla mai multe despre: andrei preplitafcsbtransfersampdoriaitaliaexclusiv 

viewscnt
Articole similare