Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "A revenit Rapidul, a început nebunia!". Panduru a analizat "la cald" victoria Rapidului cu Chindia, la revenirea în Liga 1

EXCLUSIV | "A revenit Rapidul, a început nebunia!". Panduru a analizat "la cald" victoria Rapidului cu Chindia, la revenirea în Liga 1

Rapid

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Basarab Panduru (50 de ani) a vorbit despre meciul Rapidului şi despre revenirea giuleştenilor în Liga 1.

Panduru a spus că "a început nebunia" odată cu revenirea Rapidului pe prima scenă, dar a pus victoria giuleştenilor la îndoială. "Pandi" a mai spus, în opinia sa, Chindia merita să marcheze la începutul partidei, dar e sigur că Rapidul se va pune la punct în următoarele partide.

"S-a întors Rapidul, a început nebunia. A fost o mare nebunie, cel puţin la început. Jocul aşa şi aşa, n-aveai mari aşteptări. Importantă e victoria, trei puncte mari. Au fost ceva probleme, cel puţin la începutul meciului. Chindia cred că ar fi meritat să marcheze. Nu ştiu dacă e chiar meritată victoria. Probabil că se pun la punct în următoarele meciuri, linia apărării e toată nouă", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Rapid - Chindia 1-0, în Liga 1

Nou-promovata Rapid Bucureşti a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Chindia Târgovişte, în primul meci jucat de giuleşteni în Liga I după şase ani.

A marcat: Bălan '57

1-0, min. 57: Bălan a marcat de la 11 metri după ce mingea degajată de Popadiuc i-a lovit piciorul atacantului rapidist şi a ricoşat în poartă.

Meciul a început cu o întârziere de şase minute, din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene. De altfel, fanii rapidişti au creat o frumoasă ambianţă pe Arena Naţională.

Au evoluat echipele:

Rapid: H. Moldovan - Belu, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Crepulja (Dandea '90+3), Albu - Carnat (Moise '82), R. Ilie (Pănoiu '66), Hlistei (Alami '82) - Bălan. Antrenor Mihai Iosif;

Chindia: D. Moldovan - Căpuşă, Iacob, Celea, C. Dinu (Roumpoulakou '54) - Neguţ, Suciu (Corbu '74), Popadiuc, A. Şerban (Matiş '73) - Florea, D. Popa. Antrenor Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: rapidpanduruliga 1exclusiv 

viewscnt
Articole similare