Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adrian Mihalcea, pregătit să revină! Unde vrea să antreneze. Ce cluburi a refuzat din start

EXCLUSIV | Adrian Mihalcea, pregătit să revină! Unde vrea să antreneze. Ce cluburi a refuzat din start

Dinamo București

Comentarii

Fostul antrenor al lui Dinamo, Adrian Mihalcea, aşteaptă oferte inclusiv din fotbalul românesc, după ce a devenit liber de contract. Tehnicianul a analizat şi perioada din "Ştefan cel Mare", în care s-a confruntat cu diverse probleme.

Adrian Mihalcea, pregătit să revină

Fostul antrenor al lui Dinamo ar accepta să antreneze inclusiv în Liga 2, după ce după ce a lucrat în Liga 1, la naţionala României, dar şi la Mioveni, UTA Arad, Dunărea Călăraşi, ACS Berceni şi Unirea Slobozia. 

Mihalcea speră la o echipă care să-i propună obiective importante: "În momentul acesta aştept oferte din Liga 1, chiar şi din liga a doua, sunt destule echipe care au proiecte serioase şi îşi doresc performanţă. Dacă e ceva, ceea ce îmi doresc e să merg unde sunt lăsat să-mi fac treaba şi să-şi dorească promovarea, dacă e liga a doua, sau obiective îndrăzneţe, dacă e prima ligă. 

(n.r. - Te-ai duce şi la rivale ale lui Dinamo?) Să fim sincer, niciodată n-ar veni oferte de la astfel de echipe şi nu s-ar pune problema nici din partea mea.  Respect prea mult suporterii dinamovişti încât n-ar fi cazul să merg la astfel de echipe", a declarat Adrian Mihalcea pentru Telekom Sport. 

"Păream o echipă de supravieţuire"

Adrian Mihalcea a antrenat doar câteva meciuri la Dinamo şi a fost înlocuit de Gheorghe Mulţescu, după rezultatele slabe înregistrate: 

"Nu, nu. Ideea e că în momentul în care am semnat cu Dinamo, ştiam că o să am meci la trei zile. Deci era foarte proastă cu totul, numai că a venit pandemia şi din trei zile de la primul meci s-a prelungit cu patru luni de zile şi din această perioadă numai despre fotbal nu s-a vorbit. Nu păream o echipă de fotbal, păream o echipă de supravieţuire. Stăteam opt zile în casă, ne antrenam două zile. Pe urmă mai jucam un meci şi ştiţi foarte bine toată istoria. A fost un sfârşit de campionat compromis pentru toată lumea. Bine că totuşi cei de la FRF s-au gândit şi au schimbat pentru sezonul acesat sistemul campionatului. 

(n.r. - Îţi era teamă că Dinamo va retrograda? Sincer, nu. Şi în perioada în care am fost eu şi în ultima perioadă reuşişem să acumulez 45 puncte. Noi, totuşi, în permanenţă aveam 4-5 restanţe cu jumătate din punctele câştigate. Dacă s-ar fi câştigat în cele cinci meciuri, Dinamo s-ar fi salvat", a mai spus fostul antrenor dinamovist. 

Afla mai multe despre: adrian mihalceadinamo 

viewscnt
Articole similare