Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alex Bourceanu, declaraţii frumoase despre rivala Dinamo: ”Sper să rămâna în Liga 1, e una dintre marile echipe ale României”

EXCLUSIV | Alex Bourceanu, declaraţii frumoase despre rivala Dinamo: ”Sper să rămâna în Liga 1, e una dintre marile echipe ale României”

Superliga

Comentarii

Alex Bourceanu a făcut carieră la FCSB, dar spune că îşi doreşte ca situaţia de la Dinamo să se îmbunătăţească, deoarece fotbalul românesc are nevoie de o astfel de echipă.

Alex Bourceanu a jucat patru ani la FCSB, timp în care a luat trei titluri de campion. Cu toate acestea, spune că îşi doreşte ca rivala Dinamo să ajungă într-o situaţie mai bună şi să rămână în Liga 1. Bourceanu spune că Dinamo este printre marile echipe din România şi Liga 1 nu şi-ar putea permite o asemenea pierdere.

”Sper să se remedieze şi sper ca Dinamo să rămână în prima ligă, pentru că e o echipă din cele mari ale României şi la orice echipă ai juca, emoţia pe pe care o ai este comparabilă cu meciurile cu Steaua şi cu Rapid. Şi cred că emoţia asta o au suporterii tututror echipelor”, a declarat Alex Bourceanu pentru Telekom Sport. 

Bourceanu s-a făcut patron de restaurant

Fostul mijlocaş al FCSB-ului, acum în vârstă de 35 de ani, a investit într-un restaurant o parte din banii pe care i-a câştigat. Însă Bourceanu n-a prins vremuri prea bune. Ulterior, a venit pandemia de coronavirus şi restaurantele au fost printre cele mai afectate de măsurile anti-COVID. 

”Am fost prins cumva în efectul bulgărelul de zăpadă. Erau deja mulţi bani investiţi şi nu aveam cum să mai dăm înapoi. Deja mi-au îngheţat mâinile, sper să nu plouă să tragem acoperişul şi să deschidem geamurile. De Crăciun vom merge acasă şi vom sta afară câteva ore şi cu măşti. Deşi ne-am făcut teste de anticorpi şi teste rapide. Suntem negativi , dar e normal să încercăm să îi protejăm pe cei mai în vârstă. Eu aş vrea să fac virusul sau să mă vaccinez şi să nu mai pot să dau celor din jur”, a mai spus Bourceanu pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: alex bourceanu 

viewscnt
Articole similare