Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Am respectat înţelegerea, indiferent de ce a fost în sufletul meu!". Mihai Iosif despre momentul în care i-a lăsat locul pe bancă lui Nicolae Grigore

EXCLUSIV | "Am respectat înţelegerea, indiferent de ce a fost în sufletul meu!". Mihai Iosif despre momentul în care i-a lăsat locul pe bancă lui Nicolae Grigore

Rapid

Comentarii

Invitat la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a vorbit despre două momente pentru promoarea echipei. Momentul când a fost îndepărtat de pe banca echipei, în iarnă, deşi giuleştenii mergeau foarte bine, şi momentul când a fost chemat să redreseze "corabia".

Rapid a promovat în Liga 1 după o pauză de şase ani, iar omul esenţial din această performanţă a grupării din Giuleşti a fost Mihai Iosif, care a ajuns deja la al doilea mandat. Iosif l-a înlocuit pe Dan Alexa în vara trecută, iar Rapidul a început să meargă bine şi promovarea părea aproape. Doar că şefii din Giuleşti au ales să-l pună antrenor pe Nicolae Grigore, la începutul lui 2021, şi rezultatele au început să nu mai fie atât de bune.

Mihai Iosif a fost rechemat pe bancă pentru a repune echipa pe "şine". Întrebat de moderatorul Silviu Tudor Samuilă, antrenorul Rapidului a dezvăluit că în momentul în care a îndepărtat a trebuit să respecte o înţelegere pe care a avut-o cu patronul Victor Angelescu, indifrent de ce a fost în sufletul său. "La un moment dat, avusesem o discuţie cu patronul, asta a fost înţelegerea. Am respectat înţelegerea, indiferent de ce a fost în sufletul meu!".

Apoi, Iosif a spus că a răsplătit încrederea conducerii, după ce a fost repus în funcţie, şi s-a descris ca un antrenor nu foarte scump: "(n.r. - despre chemarea sa înapoi pe banca tehnică) Mi s-a dat încredere, credit total din partea conducerii şi eu am răsplătit-o. Nu chiar low-cost, la clasa a 2-a!", a mai spus tehnicianul.

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidexclusiv 

viewscnt
Articole similare