Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ana Bogdan, reacţia la cald după succesul entuziasmant contra Kudermetovei. Ce a declarat, după ce a adus un punct României la Fed Cup

EXCLUSIV | Ana Bogdan, reacţia la cald după succesul entuziasmant contra Kudermetovei. Ce a declarat, după ce a adus un punct României la Fed Cup

Tenis

Comentarii

Ana Bogdan (27 de ani, 90 WTA) a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport după victoria entuziasmantă cu Veronika Kudermetova (38 WTA). Jucătorea născută la Sinaia s-a bucurat că a asigura o zi de sâmbătă mai liniştită pentru echipa României de Fed Cup.

"Cu siguranţă este o victorie foarte importantă, cumva mergem la somn liniştiţi că este 1-1 şi nu este 2-0 pentru ele. A contat foarte mult fiecare punct în parte, a contat că am luptat până la final şi că m-am mişcat foarte, foarte bine pe teren.

Nu am pregătit doar acest meci, am pregătit o serie întreagă de meciuri şi de concursuri care urmează. Cu siguranţă mental pot să spun că am pregătit mai mult acest meci şi ceea ce va urma mâine, însă fizic şi tactic, toate antrenamentele pe care le-am făcut au fost pentru a face faţă meciurilor care urmează şi pentru a creşte nivelul de joc, pentru a creşte în clasament.

Cred că va fi totul despre mine mâine, despre cum voi gestiona situaţia, cum o voi mişca şi cum voi simţi fiecare punct", a spus Ana Bogdan pentru Telekom Sport.



România şi Rusia au terminat la egalitate prima zi din confruntarea de Fed Cup de la Cluj. Ana Bogdan a adus punctul fetelor noastre după un meci maraton în faţa Viktoriei Kudermetova. În primul set, rusoaica a avut break în faţă, dar Ana a revenit şi s-a impus cu 6-3. Actul secund a început cu acelaşi scenariu, dar Kudermetova a avut câştig de cauză în tiebreak. În decisiv, românca  nu i-a mai dat nicio şansă sportivei clasate cu 52 de locuri mai sus în clasamentul WTA.

S-a terminat 6-3, 6-7, 6-1 pentru Ana Bogdan, care va deschide ziua a doua în confruntarea cu Alexandrova.

Afla mai multe despre: ana bogdanfed cupromania 

viewscnt
Articole similare