Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ana Maria Brânză, luată prin surprindere de poziţia de lider mondial: "Chiar nu ştiam acest lucru. Aşa am aflat"

EXCLUSIV | Ana Maria Brânză, luată prin surprindere de poziţia de lider mondial: "Chiar nu ştiam acest lucru. Aşa am aflat"

Sporturi

Comentarii

Cea mai bună spadasină a României, Ana Maria Brânză şi-a demonstrat clasa valorică la nivel mondial. Ana a urcat pe prima treaptă a podiumului mondial şi are şanse mari să câştige Cupa Mondială.

Ana Maria Brânză a aflat de la fosta ei colegă de echipă, Simona Pop, că a urcat pe prima treaptă a podiumului mondial.

"Chiar nu ştiam de acest lucru. Dimineaţa m-am trezit am deschis computerul şi am văzut că Simona Pop a postat pe o reţea de socializare că mă aflu pe prima poziţie a podiumului mondial. Sigur că pentru moralul meu contează foarte mult acest lucru. Nu mi-am propus un obiectiv din a câştiga Cupa Mondială, dar dacă acest lucru se va întâmpla, nu voi spune nu" , a precizat Ana Maria Brânză, în exclusivitate pentru telekomsport.ro.

Pe Ana o aşteaptă în continuare concursuri foarte grele din care nu vor lipsi Campionatele Europene de la Dusseldorf şi Mondialele din luna iulie, de la Budapesta: "Mi-aş dori să facem o treabă foarte bună şi cu echipa, dar parcă încă ne e frică să ieşim la bătaie, ne lipseşte acea doză de nebunie frumoasă, dacă vreţi, pentru a forma o echipă puternică. Mai avem de lucrat la acest capitol".

Ana Maria Brânză şi-ar dori foarte mult o calificare şi cu echipa, nu doar la individual, la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor: "Aceasta este marea mea dorinţă. Să ne calificăm cu echipa. Evident că voi trage şi la individual. Dar o calificare cu echipa ar fi un lucru minunat".

Afla mai multe despre: ana maria branza 

viewscnt
Articole similare