Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andone priveşte cu scepticism proiectul lui Dinamo. Managerul general al lui FC Voluntari a sesizat greşelile roş-albilor

EXCLUSIV | Andone priveşte cu scepticism proiectul lui Dinamo. Managerul general al lui FC Voluntari a sesizat greşelile roş-albilor
Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Ioan Andone a vorbit despre noua strategie a lui Dinamo.

Nu mai puţin de 13 jucători a transferat Dinamo în perioada de mercato recent încheiată: „Au adus foarte mulţi jucători dar au o problemă de omogenitate, de a dezvolta jocul, au o problemă în apărare pentru că sunt prea mulţi de la prea multe echipe şi le trebuie puţin timp să îşi regleze micile probleme, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Unul dintre fotbaliştii aduşi de noua conducere spaniolă din Ştefan cel Mare este Paul Anton, al cărui salariu vehiculat este de 35 de mii de euro: „Rednic l-a adus, înaintea mea, a jucat bine, la mine a apucat să joace foarte puţin, Am câştigat meciul cu Astra, prima etapă, care era campioana României şi la o săptămână l-au împrumutat la Getafe. Paul e un câştig pentru Dinamo. Paul Anton poate să fie o variantă şi pentru echipa naţională, deci sunt două lucruri din care Dinamo poate să iasă câştigată”, a adăugat managerul general de la FC Voluntari.

Ultima lovitură dată de dinamovişti în finalul perioadei de mercato a fost Aleix Garcia, care s-a despărţit de Manchester City înainte de a veni în Ştefan cel mare: „Sunt convins că a negociat cu nişte impresari ca lumea care i-au prezentat proiectul, e un proiect cu foarte mulţi străini, în special spanioli şi cred că l-a atras lucrul acesta. Lucrurile se derulează pe repede înainte, ceea ce fac ei, cu jucători cu experienţă şi cu CV-uri foarte bune. CV-urile alea nu joacă, trebuie să demonstreze, afirmat Andone.

După şase etape scurse din acest sezon de Liga 1, Dinamo e pe locul 14, cu cinci puncte: „În acest început de an greşelile arbitrilor au fost foarte grave şi au decis scorurile. Cu introducerea VAR, lucrurile vor reveni la normal. În play-off şi în play-out, nu ştiu dacă în ambele, sigur vom avea VAR pentru că cine deţine drepturile tv a promis că va plăti sistemul VAR e de părere oficialul lui FC Voluntari.

Conform spuselor lui Ioan Andone, cea mai mare eroarea făcută de noua conducere dinamovistă a fost îndepărtarea de la club a lui Ionel Dănciulescu: „Cred că a fost o greşeală îndepărtarea lui de acolo pentru că Dănciulescu e un simbol al lui Dinamo, un băiat care şi-a dat sufletul pentru Dinamo, care a muncit pentru Dinamo, nu a făcut-o pentru bani niciodată.

Afla mai multe despre: dinamoandone 

viewscnt
Articole similare