Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andrei Ionescu va reveni în Liga 1: ”Poate decide un meci!” Cu ce echipă va semna

EXCLUSIV | Andrei Ionescu va reveni în Liga 1: ”Poate decide un meci!” Cu ce echipă va semna

Superliga

Comentarii

Andrei Ionescu va reveni în Liga 1 după ce s-a despărţit de indienii de la Aizawl FC. Mijlocaşul de 30 de ani s-a antrenat în ultima perioadă cu FC Voluntari şi Ioan Andone spune că va primi şi un contract.

”Micul Balaci”, cum era poreclit în perioada în care juca la Universitatea Craiova, se întoarce din nou în Liga 1, la FC Voluntari, echipă pe care a părăsit-o în vara anului trecut. Andrei Ionescu a jucat în ultimul al la Aizawl FC, în India, însă în această vară a rămas liber de contract. Ioan Andone are încredere că poate ajuta echipa:

”Andrei Ionescu este un jucător cu experienţă, l-am avut şi săptămâna trecută la antrenament. L-am luat în pregătire, va semna şi un contract, pentru că este un jucător care poate decide un meci”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Andrei Ionescu a început fotbalul la Universitatea Craiova şi şi-a continuat junioratul la PSV Eindhoven. A revenit la Craiova, apoi a mai jucat pentru FCSB, Royal Antwerp, Ferencvaros, Naft Al Janoob, FC Eindhoven, ASIL Lysi, FC Voluntari şi Aizawl. A fost considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa, dar niciodată nu a atins aşteptările.

Afla mai multe despre: andrei ionescufc voluntariliga 1ioan andone 

viewscnt
Articole similare