Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andrei Vochin a izbucnit în lacrimi imediat după ce Burleanu a fost anunţat câştigător. Care este motivul: ”Am primit un telefon”

EXCLUSIV | Andrei Vochin a izbucnit în lacrimi imediat după ce Burleanu a fost anunţat câştigător. Care este motivul: ”Am primit un telefon”

FRF

Comentarii

Andrei Vochin a izbucnit în lacrimi în momentul în care s-a anunţat că Răzvan Burleanu a adunat cele mai multe voturi şi va avea un nou mandat de preşedinte FRF. Consilierul lui Răzvan Burleanu spune că a fost o descărcare nervoasă.

Imediat după ce Răzvan Burleanu a fost desemnat câştigătorul alegerilor, Andrei Vochin a avut un moment în care a izbucnit în lacrimi. Consilierul lui Răzvan Burleanu a explicat la Telekom Sport motivul pentru care a existat acel moment de descărcare.

Andrei Vochin susţine că a fost un moment de eliberare, deoarece campania pentru şefia FRF a fost foarte tensionată şi obositoare pentru el. Peste asta s-a transpus un telefon pe care l-a primit în timp ce se numărau voturile. La capătul celălalt al firului era un profesor despre care spune că a colaborat foarte bine cu FRF. Discursul acestui l-a emoţionat profund:

”Mă simt eliberat. Ajunsesem să spun că, indiferent cum se termină, să se termine odată. A fost o perioadă grea, tensionată. Am avut o reacţie de-asta de eliberare, la un moment dat, pentru că s-au cuplat două chestiuni în acelaşi timp şi am avut această scăpare. A fost tensiune şi a fost şi o întâmplare care mi-a fost povestită chiar înaintea votului. Cu un profesor cu care eu, personal, am colaborat foarte bine, a contribuit cu foarte multe idei la proiectele pe care le-am avut în derulare, am vorbit foarte mult patru ani de zile şi îmi spunea la telefon că îşi cere scuze că n-a putut să fie în sală, deşi el participa la toate aceste întâlniri.

Şi îşi cerea scuze faţă de mine că ”ştiu ce aţi făcut, ştiu că terenul de suprafaţă artificială... ştiu că fără mingile noastre nu puteam să... şi eu când aş fi putut să vin, n-am putut să ajung dintr-un anumit motiv!” Şi cred că îl ştiţi foarte bine... că s-a schimbat... şi a venit un profesor de nu ştiu ce disciplină, de dans modern, habar n-am. Şi momentul ăsta a coincis cu momentul în care s-a aflat cine e preşedinte. Şi am avut o izbucnire mai mult nervoasă la faptul că lucrurile se întâmplă aşa cum se întâmplă, în loc să fie lăsate să se întâmple normal. Îmi imaginez că şi în ţară lucrurile stau aşa, nu în fotbal, în ţară. Plus că pentru mine, aceşti patru ani, n-au fost deloc simpli. Am văzut cum se întâmplă lucrurile şi din partea cealaltă şi am văzut multe nedreptăţi. Pe unele chiar nu le-am înţeles”, a declarat Vochin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochinfrfrazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare