Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Antrenorii, personaje ciudate şi imprevizibile". Răducioiu analizează plecarea lui Bergodi şi venirea lui Rădoi la U Craiova: "Acolo va deveni un antrenor mare"

EXCLUSIV | "Antrenorii, personaje ciudate şi imprevizibile". Răducioiu analizează plecarea lui Bergodi şi venirea lui Rădoi la U Craiova: "Acolo va deveni un antrenor mare"

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu a analizat ultimele informaţii din jurul lui Cristiano Bergodi şi Mirel Rădoi. Primul a plecat de la Universitatea Craiova, în timp ce numele selecţionerului a apărut pe lista posibililor antrenori din Oltenia.

Bergodi a plecat de la U Craiova, după ce a invocat probleme personale, motiv confirmat şi de preşedintele Sorin Cârţu. Răducioiu e de părere că o posibilă plecare a antrenorului ar fi trebuit să aibă loc la finalul anului:

"Nu ştiu motivul real pentru care şi-a dat demisia, dar echipa oricum.... Să pierzi să cu Chindia... Echipa nu a arătat bine şi e nepermis să pierzi împotriva unei echipe mai slabe, o echipă care are mari ambiţii de a câştiga campionatul României. 

Aş fi aşteptat ultimele meciuri din acest an şi aş fi tras linie, cu preşedintele Rotaru, cu patronul aş fi făcut o analiză, aş fi tras linia după acest an, mi se pare prea devreme. Dar e greu, pentru că antrenorii sunt personaje ciudate şi imprevizibile şi se întâmplă să-ţi dai demisia într-un moment inoportun", a adăugat fostul tricolor.  

Răducioiu, despre Rădoi: "Va deveni mare antrenor la echipă de club, nu la naţională"

Mirel Rădoi ar putea prelua U Craiova, la finalul acestei luni, în urma informaţiilor apărute, iar Răducioiu crede că selecţionerul ar trebui să facă pasul spre o echipă de club: "Da, e o echipă interesantă, Craiova, cu multă foame fotbalistică, multă dorinţă de a câştiga campionatul României, Mirel nu e un antrenor de echipă naţională, a demonstrat-o în aceste meciuri. Cred că va deveni mare antrenor la echipă de club, nu la naţională, nu e un antrenor potrivit pentru naţională, rezultatele au dovedit-o şi jocul a demonstrat că nu e pe măsură. E un antrenor bun care poate să facă ceva important acolo prin experienţa lui, am văzut lucruri interesante", a declarat Raducioiu pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: u craiovauniversitatea craiovacristiano bergodimirel radoi 

viewscnt
Articole similare