Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anunţ de ultimă oră făcut de Cosmin Contra! Ce jucător revine la echipa naţională: ”Este posibil să-l convoc”

EXCLUSIV | Anunţ de ultimă oră făcut de Cosmin Contra! Ce jucător revine la echipa naţională: ”Este posibil să-l convoc”

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a mers în Italia pentru a vedea la lucru mai mulţi fotbalişti români şi a oferit o informaţie excelentă. Unul dintre fotbaliştii importanţi ai naţionalei e gata să revină pe teren.

Contra a anunţat, la Telekom Sport, că Vlad Chiricheş a început antrenamentele cu echipa, la Napoli, şi ar putea reveni în meciurile oficiale la începutul lunii martie.

Informaţiile sunt bune despre Vlad Chiricheş, care a început antrenamentele cu echipa, treptat, speră ca maxim la începutul lui martie să fie disponibil pentru a juca meciuri. La sfârşitul lunii februarie, începutul lunii martie, sper să fie disponibil să joace. Asta e o veste foarte bună. Acum sperăm să aibă parte de câteva meciuri până la ora convocărilor.

El a început antrenamentele, am înţeles că într-o săptămână, 10 zile, intră deja în normal cu echipa. Acum să vedem în cât timp poate să fie disponibil din punct de vedere fizic şi psihic pentru a juca în Serie A. Dacă va prinde câteva meciuri, de ce să nu fie disponibil pentru meciul cu Suedia? E posibil să-l convoc, petru că pentru mine este un jucător important în echipa naţională”, a spus Cosmin Contra, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalacontrachiriches 

viewscnt
Articole similare