Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anunţul care îi vizează pe toţi fanii lui Dinamo! Când se întoarce Eugen Neagoe pe bancă: "De atunci voi reveni alături de băieţi"

EXCLUSIV | Anunţul care îi vizează pe toţi fanii lui Dinamo! Când se întoarce Eugen Neagoe pe bancă: "De atunci voi reveni alături de băieţi"
Comentarii

Antrenorul a dezvăluit în exclusivitate la Telekom Sport că după controlul pe care îl are programat pe 21 august va putea să îşi reia activitatea normală.

După episodul în care i s-a făcut rău în timpul meciului cu Universitatea Craiova,  Neagoe a primit interzis din partea medicilor pentru o lună de zile. Atât trebuie să stea detaşat de fenomen antrenorul lui Dinamo.  
 
"Mă simt foarte bine, am trecut peste acel moment foarte complicat pentru mine. Acum totul este în regulă. Eu sunt sub contract cu Dinamo. După toate discuţiile pe care le-am avut cu cei din conducerea clubului, oamenii au în continuare încredere în mine şi mă aşteaptă cât mai repede alături de băieţi. Sper ca spre sfârşitul lunii să pot fi zi de zi lângă ei. Şi astăzi am fost la Săftica, am stat de vorbă cu băieţii, dar am o recomandare din partea medicilor să mai rămân încă două săptămâni mai departe de fotbal. Pe 21 august merg la încă un control. Dar nu depinde de acest control, pentru că totul este în regulă. După acest control, cred că voi reveni lângă băieţi" a spus Eugen Neagoe. 
 
Neagoe a oferit şi detalii despre momentul exact al revenirii.  
 
"Toate recomandările sunt ok din partea medicilor şi chiar nu am nicio problemă, pot să antrenez în continuare fără nicio restricţie. S-ar putea la jocul de acasă cu Hermannstadt, sau cel din deplasare de la Sf Gheorghe, în acea perioadă. Oricum, după 21 august" a adăugat antrenorul. 
 
 

Afla mai multe despre: dinamoneagoestare de sănătaterevenire 

viewscnt
Articole similare