Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ar merita şi el o şansă!". Propunerea surprinzătoare a lui Nicolae Dică pentru postul de antrenor de la U Craiova

EXCLUSIV | "Ar merita şi el o şansă!". Propunerea surprinzătoare a lui Nicolae Dică pentru postul de antrenor de la U Craiova

Superliga

Comentarii

U Craiova s-a reunit, duminică, sub comanda lui Corneliu Papură, antrenor care a condus echipa în startul sezonului 2019-2020. Acum, Nicolae Dică e de părere că Papură ar merita o nouă în fruntea echipei, după plecarea lui Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă a renunţat la postul de la U Craiova, după disensiunile cu patronul Mihai Rotaru, iar postul vacant a fost ocupat de Corneliu Papură, cel puţin pentru moment. Oltenii sunt în căutarea unui nou tehnician, iar Nicolae Dică a venit cu o variantă surprinzătoare.

În viziunea fostului fotbalist, Corneliu Papură ar merita o nouă şansă ca principal la U Craiova: "Cred că merită şi el (n.r. - Corneliu Papură) o şansă, am văzut începutul de campionat, e un fost jucător al echipei, a lucrat şi la echipa a doua. Merită şi nu înţeleg de ce a fost contestat. Echipa juca bine şi era pe un drum bun. Pe Şumudică îl exclud, pentru că el are echipă. Papură, Edi Iordănescu şi Contra ar fi variantele pe care le-aş prefera", a declarat fostul tehnician al lui FCSB şi FC Argeş în cadrul emisiunii Sport Report. 

Corneliu Papură, antrenor la Craiova!

Papură a mai fost antrenor principal la Craiova, după plecarea lui Devis Mangia. Fostul fundaş central a condus echipa din aprilie 2019 până în august 2019, timp de 20 de meciuri, în care a obţinut o medie de 1,65 puncte pe meci. Oltenii urmează să facă vizita medicală, pe 6 ianuarie, apoi vor pleca în cantonament, de pe 7 până pe 24 ianuarie, în Antalya.

Oltenii vor juca primul meci amical din cantonament cu FC Aarau (17 ianuarie), apoi urmează partide cu Pogon Szczecin (18 ianuarie), Zaglebie Lubin (23 ianuarie) şi Wolfsberger (24 ianuarie).

Victor Piţurcă a lăsat U Craiova pe locul al patrulea în Liga 1, cu 37 de puncte, la şapte puncte de liderul CFR Cluj.

 

Afla mai multe despre: corneliu papuranicolae dicavictor piturcaantrenor u craiova 

viewscnt
Articole similare