Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Are Becali strategia câştigătoare? Ce trebuie să facă pentru a-şi vinde "perlele" pe milioanele la care visează: "Aşa vor deveni vandabili. Le creşte cota automat!"

EXCLUSIV | Are Becali strategia câştigătoare? Ce trebuie să facă pentru a-şi vinde "perlele" pe milioanele la care visează: "Aşa vor deveni vandabili. Le creşte cota automat!"

Superliga

Comentarii

Andrei Prepeliţă (34 de ani), fostul jucător de la FCSB - acum la FC Argeş -, a vorbit într-un interviu excluiv acordat pentru Telekom Sport despre reţeta câştigătoare pentru o echipă din Liga 1. Referindu-se la FCSB, "Prepe" a spus că echipa lui Gigi Becali (61 de ani) trebuie să câştige campionatul cu tinerii jucători pe care-i are pentru ca aceştia să se poată vinde pe bani mulţi.

După modelul cu care a reuşit Gică Hagi la Viitorul, FCSB a implementat strategia de a cumpăra fotbaliştii tineri buni şi de a încerca să-i vândă mai departe. Andrei Prepeliţă crede, la rândul său, că aceasta este reţeta succesului în Liga 1, dar pentru ca Becali să reuşeacă să dea un tun financiar pe piaţa transferurilor trebuie mai întâi să câştige un campionat cu Florinel Coman, Dennis Man, Olimpiu Moruţan, Andrei Vlad sau Darius Olaru în primul "11".

Prepeliţă crede că FCSB nu a arătat rău până acum, în acest sezon, cu toţi tinerii în echipă, dar spune că se aştepta ca roş-albaştrii să reuşească mai mult în cupele europene. "Cea mai câştigătoare strategie ar fi să joci cu jucători tineri şi să câştigi campionatul. Le creşte şi cota automat şi sunt mai vandabili şi ai de câştigat, dar e şi un risc.  Steaua nu arată rău, dar mă aşteptam mai mult la cupele europene, Steaua având o tradiţie", a spus Andrei Prepeliţă, într-un interviu acordat Telekom Sport.

Gică Hagi a reuşit! Viitorul a luat titlul în 2017 cu tinerii în teren

În vara lui 2017, când Dragoş Nedelcu, Florinel Coman, Gabi Iancu, Bogdan Ţîru sau Răzvan Marin în lot, Gică Hagi a reuşit să-şi conducă clubul înfiinţat în 2009 spre primul titlu din istorie! Atunci, Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate de puncte, dar echipa de la malum Mării Negre a triumfat datorită rezultatelor directe.

Apoi, în vară, "Regele" a făcut un profit de peste şapte milioane de euro din vânzarea de jucători la FCSB, CFR Cluj şi în străinătate.

Afla mai multe despre: andrei prepelitagigi becalifcsbstrategietineri 

viewscnt
Articole similare