Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Aş fi vrut să spun mai multe...” Andrei Cristea, atac la adresa oficialilor ieşeni: ”Sunt lucruri de neînţeles, fără niciun fel de logică” Mesaj pentru Pancu: ”Nu înţeleg ce vrea!”

EXCLUSIV ”Aş fi vrut să spun mai multe...” Andrei Cristea, atac la adresa oficialilor ieşeni: ”Sunt lucruri de neînţeles, fără niciun fel de logică” Mesaj pentru Pancu: ”Nu înţeleg ce vrea!”

CSM Poli Iași

Comentarii

FC Voluntari a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Poli Iaşi, în etapa a X-a a Ligii I.

Achim de două ori, Lopez şi Adi Popa au marcat golurile unei victorii categorice bifate de formaţia ilfoveană.

La final de meci, Andrei Cristea a avut câteva concluzii dure şi a lansat un atac la adresa oficialilor clubului: ”Îmi pare rău de situaţia în care ne aflăm. Aş fi vrut să spun multe lucruri” a mărturisit veteranul formaţiei moldovene.

”A fost o perioadă destul de stranie pentru mine personal pentru că nu am intervenit sub nicio formă, nu am vrut să pun presiune pe echipă, pe băieţi, dar tratamentul care mi s-a aplicat din partea anumitor pesoane mi s-a părut injust, fără niciun fel de motivare logică şi din păcate uitaţi că ni ca echipă alunecăm uşor şi lucrurile nu sunt în regulă deloc” a completat cel mai bun marcator al ieşenilor.

”Sunt lucruri de neînţeles, fără niciun fel de logică. Am fost acuzat că nu m-aş pregăti, vă daţi seama că la vârsta mea, la 36 de ani, este ultimul lucru care mi se poate întâmpla fiindcă altfel nu aş mai fi jucat la nivelul ăsta şi cu siguranţă nu aş mai fi fost nici golgheterul echipei. Imi pare rău că se întâmplă astfel de lucruri, probabil în spatele lor stau alte interese şi gânduri meschine care din păcate pe noi ca şi club ne trag foarte mult în jos” a mai spus Andrei Cristea, la finalul meciului. 

În Copou nu e linişte deloc. Andrei Cristea nu a fost convocat pentru meciul de la Voluntari, după ce la partida cu Viitorul, pierdută la masa verde din cauza problemelor cu nocturna, a fost doar rezervă. Experimentatul atacant al moldovenilor a vorbit şi despre conflictul cu Daniel Pancu: ”Nu înţeleg ceea ce doreşte el de la noi. Ne dorim să fim cât mai uniţi, să nu mai fim dezbinaţi, fiindcă clubul ăsta şi o spun cu toată răspunderea, că sunt cel mai în măsură să spun acest lucru, clubul ăsta când a fost unit. Când antrenorul a fost cu jucătorii şi a creat o atmosferă de performanţă doar atunci am putut să facem rezultate. Nu înţeleg ceea ce vrea. Am primit un mesaj penibil la ora 7 dimineaţa că nu mai fac parte din planurile lui. Încasăm foarte multe goluri. Nu cred că problema la echipa asta a fost Cristea, din contră. 06 10 Eu de multe ori am încercat să susţin fiecare antrenor care a fost, fiecare jucător tânăr care a venit, am încercat să îmi fac treaba pentru club. Nu mai ştiu care este situaţia, probabil voi primi un alt sms, probabil aşa se lucrează, nu ştiu, nu înţelega încheiat Cristea.

Afla mai multe despre: andrei cristea 

viewscnt
Articole similare