Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Atât de rău a ajuns Dinamo: "Dacă ştiam, îl căutam!". Clubul din Liga 1 care voia să-l transfere pe Nistor pentru suma infimă pentru care a fost cedat la Craiova

EXCLUSIV | Atât de rău a ajuns Dinamo: "Dacă ştiam, îl căutam!". Clubul din Liga 1 care voia să-l transfere pe Nistor pentru suma infimă pentru care a fost cedat la Craiova

Dinamo București

Comentarii

Florin Cernat, directorul sportiv de la FC Voluntari, a vorbit despre vânzarea lui Dan Nistor (31 de ani) de la Dinamo la U Craiova şi a spus că, dacă ştia ca se va vinde pe o sumă aşa de mică, voia să-l transfere la formaţia din Ilfov. Cernat e de părere că Dinamo l-a vândut pe Nistor fiind în criză de bani pentru a plăti restanţele financiare.

Cernat a jucat la Dinamo doar un sezon, dar s-a arătat foarte deranjat de situaţia în care a ajuns clubul. Suma pe care a fost vândut Nistor la U Craiova este mult mai mică decât valorea fotbalistului, spune Cernat. "Asta este strigător pentru că înseamnă că e o problemă mare acolo, nu sunt bani. Am înţeles că domnul Negoiţă nu mai vrea să audă şi ca să îşi plătească jucătorii care saunt acum, probabil din cauza asta au ajuns la acest transfewr. Păcat, pentru că Nistor nu cred că este suma adevărată. Nistor este un jucător care a demonstrat şi va demonstra în continuare că este un fotbalist bun. Nu face el 250 sau 275 de mii sau cât a fost", a spus Florin Cernat.

Dacă ştia că va costa atât de puţin, Cernat l-ar fi vrut pe Nistor la FC Voluntari, pentru a ajuta clubul din Ilfov să iasă din criză. "(n.r. - Intra şi voluntariul în luptă la aşa sumă) Da, păi nu am ştiu. Dacă ştiam îl căutam", a mai spus Florin Cernat.

În vârstă de 39 de ani, Florin Cernat a jucat la Dinamo un an, între ianuarie 2000 şi ianuarie 2001.



U Craiova a oficializat transferul lui Dan Nistor pe 6 ianuarie, după ce oltenii au plătit 260.000 de euro pentru transferul căpitanului din Ştefan cel Mare.




 

Afla mai multe despre: florin cernatdan nistortransferfc voluntari 

viewscnt
Articole similare