Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „Aveam multe oferte, ţări cu bani mulţi. Ghinion teribil pentru Istvan Fulop. Cum a ratat transferul carierei şi convocarea la naţională

EXCLUSIV | „Aveam multe oferte, ţări cu bani mulţi. Ghinion teribil pentru Istvan Fulop. Cum a ratat transferul carierei şi convocarea la naţională
Comentarii

Istvan Fulop (29 de ani) este unul dintre fotbaliştii buni din Liga 1. Indiferent că a fost vorba de perioada Botoşani sau acum, la Sepsi, atacantul s-a impus de fiecare dată în echipa în care a jucat. Vârful de formă l-a prins însă în Moldova, dar o accidentare i-a stricat planurile.

Istvan Fulop a jucat pentru FC Botoşani între anii 2012 şi 2017, perioadă în care a marcat 26 de goluri. Prestaţiile bune i-au adus mijlocaşului transferul în Ungaria, la Diosgyor, club care a plătit 100 de mii de euro pentru serviciile sale.

O accidentare i-a întrerupt parcursul bun lui Fulop, care s-a întors în România după doar un an, la Sepsi. N-a fost însă singura veste proastă:o posibilă convocare la naţionala maghiarilor a fost dată uitării.

„Atunci eram monitorizat, aveam multe oferte din Kazakhstan, din ţările cu bani mulţi şi din păcate m-am accidentat la Cluj şi am stat o lună şi jumătate. După am plecat în Ungaria, nu a fost rău, dar puteam să prind şi un transfer mai bun. Îui mulţumesc lui Dumnezeu că am o carieră destuil de ok”, a declarat Istvan Fulop, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

  • Istvan Fulop joacă din vara lui 2017 la Sepsi, club pentru care a marcat 10 goluri
  • 350 de mii de euro este cota lui Fulop pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: fulopsepsiungaria 

viewscnt
Articole similare